Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam757
Toplam Ziyaret1681842

Karaisalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Viyana’ya gitti

Okul Müdürü Cumali Yıldırım, 2016 yılı Erasmus+ Projesi kapsamında okulunun hazırladığı “Sağlıkta Hemşirelik Alanında Ve Acil Tıp Teknisyenliği Alanında Yeni Uygulamaların AB’de İncelenmesi” isimli projelerini AB Bakanlığı Ulusal Ajan tarafından kabu



Karaisalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Erasmus+ projesi kapsamında ikinci hareketliliğini Avusturya Cumhuriyeti Viyana kentine giderek gerçekleştirdi.

Okul Müdürü Cumali Yıldırım, 2016 yılı Erasmus+ Projesi kapsamında okulunun hazırladığı “Sağlıkta Hemşirelik Alanında Ve Acil Tıp Teknisyenliği Alanında Yeni Uygulamaların AB’de İncelenmesi” isimli projelerini AB Bakanlığı Ulusal Ajan tarafından kabul edildiğini belirterek, “ Projemiz bir yıllık proje olup iki hareketlilikten oluşmaktadır. Çek Cumhuriyeti Prag Kentine birinci hareketlilik çerçevesinde okulumuz Acil Tıp Teknisyenliği öğrencilerinden 10 öğrenci ve refakatçi bir öğretmen ile gidilmiştir. Projemizin ikinci hareketliliğini ise okulumuz Hemşirelik Bölümü öğrencilerinden 10 öğrenci ve refakatçi bir öğretmen ile Avusturya Cumhuriyeti Viyana Kentine giderek gerçekleştirdik. Viyana kentinde bulunan Islamische Fachschule für Soziale Bildung isimli okulun koordinatörlüğünde d9010481720 Sağlıkta Hemşirelik Alanında Ve Acil Tıp Teknisyenliği Alanında Yeni Uygulamaların AB’de İncelenmesi faaliyetlerinde bulunuldu. Faaliyet çerçevesinde okul uygulamaları, hastane staj uygulamaları, teknik müze ziyaretleri gerçekleştirildi” dedi.

Yıldırım, “Proje hazırlanması ve başvuru sürecinde bizleri teşvik eden ve cesaretlendiren İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Turan Akpınar’a, vermiş oldukları teknik desteklerinden dolayı İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Mehmet Çalışkan’a ve ARGE ekibine okulumuz adına şükranlarımızı sunarız” dedi.

 

712 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398