Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam739
Toplam Ziyaret1668381

KAZADA ÖLEN 3 KİŞİ TOPRAĞA VERİLDİ

Kozan ilçesinden yola çıkan midibüs, aşırı yağış nedeniyle İmamoğlu ilçesinde kaza yapmış ve midibüsün içerisinde bulunan 4 kişi hayatını kaybederken, 30 kişi de yaralanmıştı.Kazada ölen 4kişiden 3'ü toprağa verildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Adana’daki mitingine katılmak üzere Kozan İlçesinden yola çıkan ve İmamoğlu ilçesinde sel sularına kapılan araçta hayatını kaybeden Tahsin Dal Osmaniye’nin Kadirli İlçesine bağlı Akköprü Köy mezarlığında defnedildi. Olayda hayatını kaybeden Adil Avcı Kozan İlçesine bağlı Gökgöz Mahallesi’nde toprağa verilirken Bekir Arıkan’ın cenazesi ise A Kozan Asri Mezarlığında ailesinin ve sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.Olayda hayatını kaybeden Bekir Arıkan’ın bir apartmanda kapıcılık yaparak geçimini sağladığı öğrenildi.

Cenazenin toprağa verilmesinin ardından Arıkan ailesi taziye dileklerini kabul etti. Cenazeye katılan AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik ve beraberindeki heyet Arıkan Ailesine başsağlığı diledi.

Buradaki cenaze törenine, CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer ile siyasi partilerin temsilcileri, ilçe protokolü, Arıkan Ailesi ve yakınları ile çok sayıda Kozanlı vatandaş katıldı.

236 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339