Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam238
Toplam Ziyaret1681323

ESAT KÖSE MHP İLÇE BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Köse, "Bu kongrede kırgınlıkların olmamasını temenni ediyorum. Tam aksine 22 Nisan’da yapacağımız kongre ile birbirimize kenetlenmiş şekilde teşkilat olarak, ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Kongremizin partimize ve ilçemize hayırlı olmasını di

Karaisalı Belediyesi Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Üyesi Esat Köse, MHP Karaisalı İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.

Esat Köse, 22 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi Karaisalı İlçe Başkanlığı'nın olağan kongresinde aday olduğunu açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Karaisalı İlçe Başkanlığı için aday olduğunu açıklayan Esat Köse, ”Partimizin 22 Nisan’da gerçekleştireceği kongreye ilçe başkanlığı için adaylığımı açıklıyorum. İlçemiz ve partimiz için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Bu kongre parti içi demokrasi yarışıdır. Bu kongrede kırgınlıkların olmamasını temenni ediyorum. Tam aksine 22 Nisan’da yapacağımız kongre ile birbirimize kenetlenmiş şekilde teşkilat olarak, ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Kongremizin partimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Esat Köse’nin Özgeçmişi

2 Şubat 1964 yılında Karaisalı’nın Çatalan ilçesinde dünyaya gelen Esat Köse, ilkokulu Çatalan’da, ortaokul ve lise öğrenimini ise Adana’da tamamladı. 17 yaşında, Gümrük ve Tekel Bakanı olan Gün Sazak’ın cenaze töreninde zuhur eden olaylarda gözaltına alınarak, Mamak Cezaevinde kaldı. 1981 yılında muhasebecilik mesleğine başladı. 2012 yılından bu yana ise Karaisalı’da serbest mali müşavir olarak kendi iş yerinde iş hayatına devam etmektedir. Evli ve iki çocuk babası olan Esat Köse, Adana’da ikamet ediyor.

Köse’nin Siyasi Hayatı

1990 yılında M.Ç.P. Seyhan İlçe Sekreterliği yaptı. 1994 yılında Recai Yıldırım döneminde MHP İl Muhasipliği yaptı. 2001-2006 arası Karaisalılılar Derneği’nin Başkanlığı yaptı. 2014 Yerel Seçimlerinde Karaisalı Belediyesi’nde Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Üyesi seçildi.

ADAY SAYISI 3' ÇIKTI
Mevcut Başkan A. Sezai Yılmaz, Süleyman Solakoğlu'ndan ve Esat Köse ile aday sayısı 3'e yükseldi.

 

1260 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398