Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam398
Toplam Ziyaret1668040

ABD’li konsolostan AOSB yönetimine ziyaret

ABD’nin Adana Konsolosluğu’nda görevli Ekonomi İşlerinden Sorumlu Konsolos Lynn Segas, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’ni (AOSB) ziyaret etti.

Göreve yeni başlayan Konsolos Lynn Segas, gerçekleştirdiği nezaket ziyaretleri kapsamında AOSB yönetimi ile bir araya geldi.

AOSB Başkanı Bekir Sütcü, yönetim kurulu üyeleri Yusuf Kara, Selahattin Onatça ve Hikmet Aslan ile Denetim Kurulu Üyeleri Mustafa Fidan ve Hilal Aksöz’ün de hazır bulunduğu ziyarette, konuğuna bölgenin üretim yapısı ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Sütcü, sorunsuz alt yapısı ve sanayiciye sağladığı imkânlarla Türkiye’nin en gözde sanayi bölgelerinden birisi konumundaki AOSB’nin, Avrupa, Asya ve Afrika arasında geçiş noktasında bulunması, Ortadoğu ülkelerine yakınlığı, her mevsim üretime uygun iklimi, deniz, kara ve hava ulaşımı merkezlerinin ortasında yer alması nedeniyle yatırımcılar için cazibe merkezi olduğunu söyledi.

Ekonomi İşlerinden Sorumlu Konsolos Lynn Segas da nazik karşılamaları ve misafirperver davranışlarından dolayı AOSB Başkanı Bekir Sütcü ve yönetimine teşekkür etti. 

367 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436