Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam446
Toplam Ziyaret1684543

Fatoş Gürkan, hemşehrilerini Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitingine davet etti

Gürkan: "Cumhurbaşkanımıza her zamankinden daha fazla sahip çıkmalıyız" dedi.

 

 

 

 

AK Parti 23. ve 24. dönem Adana Milletvekili Av.Fatoş Gürkan, tüm Adanalı hemşehrilerini  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın İstasyon Meydanında gerçekleştireceği mitingine davet etti.

Partisi adına Evet çalışmalarını aralıksız sürdüren Fatoş Gürkan, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 7 Nisan Günü (Yarın)  Saat 16.30 da İstasyon Meydanında Toplu açılış töreninde Adanalı Hemşerilerimiz ile buluşacaktır. Tüm hemşerilerimizi Sayın Cumhurbaşkanımız ile buluşmaya, bu tarihi ana tanıklık etmek üzere İstasyon Meydanına bekliyoruz" dedi.

Ziyaretlerinde vatandaşların sorunlarını dinleyen  Gürkan, Adana'nın her zaman büyük teveccüh gösterdiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a her zamankinden daha fazla sahip çıkmak gerektiğini kaydetti.Yeni anayasa ve Cumhurbaşkanlığı sistemi ile ilgili referandumunun önemine vurgu yapan  Gürkan, ülkemizin ekonomisi ve demokrasisi için referandumun çok önemli olduğunu kaydetti ve "Yeni bir Türkiye" konumuna eriştirmek sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın  Cuma Günü  Saat 16.30 da Toplu açılış töreni için İstasyon Meydanında büyük bir heyecan ve coşku ile beraber olmaya bekliyoruz" dedi.

 

398 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351