Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam225
Toplam Ziyaret1680432

KOMİSYON ÜYELİKLERİNİ PAYLAŞTILAR

Karaisalı Belediye Meclisi Nisan ayı 2. olağan toplantısında komisyon üyeliği seçimleri yapıldı. Abdulcelil Sak ise komisyonlarda yok

 Karaisalı Belediye Meclisi Nisan ayı 2. olağan toplantısını Meclis Başkanı Saadettin Aslan başkanlığında gerçekleştirdi.

Meclisin açılış konuşmasını yapan Başkan Aslan, “Bir önceki toplantıda encümen üyeliğine seçilen Hasan Köylü ile Hasbi Özenir’i tebrik ediyorum. Bu meclisimizde alacağımız kararların ilçemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Başkan Aslan’ın açılış konuşmasının ardından yoklama alındı. Ardından gündem maddelerine geçildi. Gündemin birinci maddesinde, Tarım Orman ve Mahalle Komisyonundan gelen, ilçeye bağlı Merkez Boztahta Mahallesi Köpekli Sokağın adı Dokuzoluk Sokak olarak değiştirilmesi oy birliği ile kabul edildi.



Komisyon Üyeliği Seçimleri Yapıldı

Karaisalı Belediye Meclisi Nisan ayı 2. olağan toplantısında komisyon üyeliği seçimleri yapıldı.

İmar ve Şehircilik Komisyon Üyeliğine Esat Köse, Celalettin Sürme, İlyas Karabulu ve Rıfat Köroğlu seçildi. Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Komisyon Üyeliğine Hasan Köylü, Hakan Arıcı, İsa Davarcı ve Osman Kurdak seçildi. Çevre Sağlık Komisyonu Üyeliğine Esat Köse, Mustafa Ekici, Celalettin Sürme ve İsa Davarcı seçildi. Tarım Orman ve Mahalle Komisyon Üyeliğine Durdane Çopuroğlu, Hasbi Özenir, Mustafa Durak ve Cumali Işıl seçildi. Plan ve Bütçe Komisyon Üyeliğine Abdullah Sakarya, Osman Kurdak, Hakan Arıcı ve Cumalı Işıl seçildi.

Denetim komisyonu ve Faaliyet Raporu Görüşüldü

Mecliste, 2016 yılı denetim komisyonu raporu ve 2016 yılı faaliyet raporu görüşüldü. Görüşmeler sonucu, denetim komisyon raporu ve faaliyet raporu meclis üyeleri tarafında oy birliği ile kabul edildi.

Karaisalı Belediye Meclisi, bir sonraki meclis toplantısının günü ve saatinin belirlenmesi ile kapandı.

288 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.439832.5698
Euro34.502534.6407