Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam567
Toplam Ziyaret1681652

Muhtarın evi kundaklandı!

Adana'da çıkan kavgada bir mahalle muhtarı tarafından tabancayla vurulduğu iddia edilen kişi tedavi altına alındığı hastanede yaşamını yitirdi.

Katil zanlısı M.G'nin iki katlı evine içeride kimsenin bulunmadığı sırada kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler kapıyı kırarak girdi. Odalara benzin dökülerek evin ateşe verilmesi sonucu çıkan yangın, itfaiye ekiplerince kısa sürede söndürüldü.

İddiaya göre, 8 ay önce Küçükdikili Kavaklı Mahallesi Muhtarı M.G.’nin Ş.A.’nın eşi M.A. ile ilişkisi olduğu ortaya çıktı. Karısının kendisini aldattığını öğrenen Ş.A. boşanma davası açtı. 3 gün önce sonuçlanan davada çift boşandı. Muhtar M.G.’nin aileye, "Hata yaptım. Ne istiyorsanız vereyim, barışalım" teklifinde bulunduğu ancak karşı tarafın bu isteği kabul etmediği ileri sürüldü. Dün akşam saat 19.00 sularında Ş.A. ve kardeşi M.A. (23) inşaattan araçlarıyla kalas getirdikleri sırada muhtar M.G. ile trafikte karşılaştı. İddiaya göre muhtar aracının camını açıp, iki kardeşe küfür etti. Bunun üzerine M.A. araçtan inip muhtarın üstüne yürümek isterken ağabeyi engel oldu. Muhtar M.G. ise, belindeki silahı çıkarıp ateş etti. Karnından yaralanan M.A, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olaydan kısa süre sonra yakalanan muhtar M. G. polislere, "Ben vurmadan kardeşim vurdu" dedi. M.G. ve ismi öğrenilemeyen kardeşi gözaltına alındı.

Muhtarın evi bir günde iki kez kundaklandı

Muhtarın Küçükdikili Kavaklı Mahallesi 10038. Sokak’ta bulunan evi ise, bugün sabaha karşı ve öğle saatlerinde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce iki kez kundaklandı. Muhtarın evinin camlarını taşla kırarak içeri giren kişi ve kişiler, evi yanıcı madde dökerek ateşe verdi. Evin tamamen kullanılamaz hale geldiği öğrenildi. Polis, evi kundaklayanları yakalamak için çalışma başlattı.

333 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704