Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam847
Toplam Ziyaret1669233

TAMER DAĞLI: BU ZAFER UNUTULMAZ

“Milli tarihimizin dönüm noktalarından 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 102. yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygı ve rahmetle anıyorum."

AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, Çanakkale Zaferi’nin 102. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Çanakkale Zaferi’nin Kurtuluş Savaşı destanına giden yolda adeta topraktan filizlenen bir umut tomurcuğu olduğunu belirten Dağlı, “Türk Milleti her türlü yokluğa rağmen öylesine büyük bir zafer kazanmıştır ki nice yüzyıllar boyunca hatırlanmaya devam edecek, asla unutulmayacaktır” dedi.

Adana Milletvekili Tamer Dağlı yayınladığı mesajında şunları ifade etti:

“Çanakkale Zaferi tarihimiz boyunca istiklalimize olan düşkünlüğümüzün en büyük kanıtlarından olmuştur. Bağımsızlığımıza verdiğimiz önemin tezahürü olan bu destan; şartlar ne olursa olsun, düşman kim olursa olsun vatan söz konusu olduğunda engel tanımayacağımızın göstergesidir. Çanakkale Zaferi Kurtuluş Savaşımıza giden yolda adeta topraktan filizlenen bir umut tomurcuğudur. Türk Milletinin tüm olumsuzluklara, yedi düvelin amansız saldırılarına rağmen kazandığı bu zafer nice yüzyıllar boyunca hatırlanmaya devam edecek, asla unutulmayacaktır. Bugün de bu millete pranga vurmak isteyenler, maşa olarak kullandıkları terör örgütleri ile vatanımızın huzuruna kastetmeye devam etmektedir. İşte 15 Temmuz gibi hain girişimler, yine Çanakkale Zaferi’nin mimarlarının torunları tarafından bertaraf edilmiştir. 1915’te vatan evlatlarının coğrafyamızın her yerinden, hiçbir fark gözetmeksizin aynı amaç etrafında bir araya gelmesi gibi bugün de bu aziz millet bir aradadır ve düşmanlarında korku, dostlarında saygınlık uyandırmaya devam etmektedir. 

“Milli tarihimizin dönüm noktalarından 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 102. yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygı ve rahmetle anıyorum.”

 

 

254 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339