Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi20
Bugün Toplam580
Toplam Ziyaret1668966

ÜNÜVAR’DAN 14 MART TIP BAYRAMI KUTLAMASI

“CEFAKÂR VE FEDAKÂR SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZ HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK”

Ünüvar yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

““Bu hizmeti en iyi şekilde sunmaya çalışan sağlık çalışanları, insanların en zor günlerinde, en ıstıraplı anlarında yanlarında bulunur ve en mahrem anlarına tanıklık ederler. 

İnsanların doğumdan ölümüne, hastalıktan sağlığına hayatının her yerinde yanlarında sağlık çalışanlarını bulmak mümkündür. 

Sağlık hizmeti yeryüzündeki herkesin, her an ihtiyaç duyacağı; ihtiyaç olduğunda da en mükemmelinin arzu edildiği bir hizmettir. Bu hizmetin en iyi şekilde sunulabilmesi için uygun fiziki yapı, yeterli bir donanım gerekir ama başta hekimler olmak üzere sağlık insan gücü olmazsa olmazdır. Pek çok kez çeşitli imkansızlıklara rağmen sağlık çalışanlarının olağanüstü hizmetleri başardığına tarih şahittir. 

Sağlık çalışanları mesleki yaşantılarını her zaman özel yaşantılarının önünde tutar ve ne zaman, ne şartta olursa olsun insanlığa hizmet etmeye devam ederler. Bu konu tüm sağlık çalışanlarına aldıkları deontoloji eğitimlerinde vicdanlarına aşılanmıştır. 

Teknolojinin gelişiminin sağlık sektöründe şekillendiğine tüm sağlık personeli şahittir.

Sağlık sektörü her gün yeni bir teknolojik gelişmeye sahne olsa da hizmetin en kritik aktörü sağlık çalışanıdır.

 Teknoloji sağlık çalışanlarımızın mesleki hayatlarını kolaylaştırmakta ve bu alanda hızla ilerlemektedir. Sağlık çalışanlarımız da gelişen teknolojiye hızla ayak uydurmakta ve hayat boyu eğitim almaya devam etmektedir. 

Son 15 yılda Türkiye Sağlık Hizmetlerinde çağ atlamış ve tüm Dünya tarafından takdir edilmiş, bu alanda referans bir ülke olma yolunda vizyonu ile geleceğe hızla ilerlemektedir. 

Ulaştığımız sağlık hizmet seviyesinde en büyük rol şüphesiz fedakâr ve iyi yetişmiş sağlık çalışanlarımızındır. 

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın her zaman "en büyük hayalim" dediği Şehir Hastanelerinin açılışlarına hep birlikte şahitlik ediyoruz, etmeye devam edeceğiz.

Cefakâr ve fedakâr sağlık çalışanlarımız her şeyin en iyisine layık. 

Hem onları, hem onların hizmet verdiği vatandaşlarımızı mutlu etmek en büyük dileğimizdir. 

14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle bütün tıp mensuplarını kutluyor, emekli olanlara sağlıklı ömürler diliyorum. Başta Çanakkale'de şehit olan tıbbiyeliler olmak üzere, vefat edenlere de Cenab-ı Hak'tan rahmet diliyorum."

 

 

191 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339