Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam303
Toplam Ziyaret1667945

Çevre mühendislerine dil kursu ve konaklamada avantajı

Çevre Mühendisleri Odası (ÇMO) Adana Şube Yönetimi, meslektaşlarının ve Çevre Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin yararlanması için, konaklama ve eğitim alanında 2 protokol imzaladı

Göreve geldiği günden itibaren, “Sürekli Eğitim” felsefesiyle üye ve Bölüm öğrencilerine seminer, kurs gibi meslek içi eğitimlerin sürdürüldüğünü belirten Çevre Mühendisleri Odası (ÇMO) Adana Şube Başkanı Kenan Doğan, “diğer taraftan, kentin çevresel sorunlarını afaki verilerle değil bilimsel verilerle dile getirip çözüm önerilerini sunmaktayız. Halkı doğru şekilde bilinçlendirme gayreti ve çabası içindeyiz” dedi.  

“MESLEĞİMİZİ HAK ETTİĞİ YERE ULAŞTIRMAK İÇİN EĞİTİMLERE DEVAM EDİYORUZ”

Doğan, Çevre Mühendisleri Odası Adana Şube ve tüm birimlerinin; mesleğin hak ettiği yere ulaşması ve meslektaşlarının, öğrenci üyelerin mesleki bilgi birikimlerinin arttırılması yönünde çalışmalar yaptıklarını, bunu gerek sempozyum, seminer, panel ve gerekse ücretsiz eğitimlerle pekiştirilmeye çalıştıklarını anlattı.

ÇMO’DAN ÜYELERE VE BÖLÜM ÖĞRENCİLERİNE AVANTAJ SAĞLAYACAK 2 PROTOKOL

Çevre Mühendisleri Odası (ÇMO) Adana Şube Başkanı Kenan Doğan, tüm bunları yaparken üye ve bölüm öğrencilerine avantaj sağlayacak çalışmalar da yaptıklarını kaydetti. Doğan bu çerçevede,  meslektaşlarının, öğrenci üyelerin ve birinci derece yakınlarının avantajlı olarak faydalanabileceği mesleki kurslar, dil eğitimi ve konaklama konularında protokoller imzaladıklarını söyledi.

DİL EĞİTİMİ VE KONAKLAMADA ÇEVRE MÜHENDİSLERİ VE BÖLÜM ÖĞRENCİLERİNE AVANTAJ SAĞLAYAN PROTOKOL

Doğan bu amaçla 2 yeni protol imzaladıklarını belirterek şöyle konuştu;

“Bu anlamda en son olarak Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları ve Güneş Işığı Hotel ile protokollerimiz imzalanmıştır. Protokolde esas alınan nokta ise; normal müşterilerin aynı indirim oranlarından yararlanamayacağı konusu olmuştur. Protokol gereği üyelerimize, öğrenci üyelerimize ve birinci derece yakınlarına sağlanacak indirimlerden oda kimlikleri gösterilmek kaydı ile faydalanılacaktır. Ayrıca bu konuda istendiği taktirde, odamız tarafından da gerekli bilgilendirme yapılıp destek sağlanacaktır. Bizimle işbirliği sağlayan kuruluş temsilcilerine teşekkür ederken, tüm üyelerimize, öğrenci üyelerimize ve yakınlarına hayırlı olmasını temenni ediyorum”  

 

293 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339