Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam494
Toplam Ziyaret1681579

Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası’n ın afişinde Alman Köprüsü

Türkiye’nin en büyük organizasyonlarından Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası Adana’da yapılacak



Türkiye’nin en prestijli organizasyonları arasında yer alan Geleneksel 5. Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası Cumartesi-Pazar Adana’da yapılacak.

Cumartesi saat 10.00’ da başlayacak turnuvaya 6 ülkeden 306 sporcu katılıyor.

Türkiye’deki en geniş katılımlı organizasyon olma ünvanını elinde bulunduran Adana Veteranlar Turnuvası ilklere imza atacak.

Lig maçları ile Türkiye Şampiyonaları 8 masada yapılırken, Çukurova Üniversitesi Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Salonundaki turnuva maçları 41 masada yapılacak.

Adana Masa Tenisi İl Temsilciliği organizasyonunda, Adana Masa Tenisi İhtisas Kulübü, Adana Sanayi Odası, Adana Büyükşehir Belediyesi, Seyhan Belediyesi, Yüreğir Belediyesi, Çukurova Belediyesi, Sarıçam Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Çukurova Üniversitesi’nin desteği ile Çukurova Üniversitesi Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Sarayı’nda yapılacak.

Maçlar kadınlar ve erkekler; ferdi, çiftler ve mix olarak,

30-39, 40-49, 50-59, 60-64, 65-69 ve 70+ yaş kategorilerinde yapılacak.

Maçların yanında ocak başı kurularak Adana kebap, cezerye, şalgam suyu, mısır, ayran, su, çay ile festival havasında bir turnuva olacak.

BİR ŞÖLEN HAVASI YAŞANACAK

Geleneksel olarak yapılan Adana Veteranlar Masa Tenisi Turnuvasının Türkiye’nin geniş katılımlı önemli organizasyonlarından birisi olduğunu belirten Turnuva Komitesi Başkanı Kemal Sağ, “Veteran Masa Tenisçi arkadaşlarımız hatırlayacağınız üzere geçen yıl 5.sini yapacağımız turnuvada 2 gün boyunca güzel kentimizde hep birlikte mutlu anlar yaşadığımızı düşünüyorum. Bize güç ve şevk veren katılımınız ve

 

320 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704