Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam114
Toplam Ziyaret1681199

Özdağ, "Teröristliği asla kabul etmeyiz"

MHP GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ ÜMİT ÖZDAĞ, "TÜRK MİLLİYETÇİLERİ HAYIR DİYOR" PLATFORMUADINA GELDİĞİ ADANA'DA ESOB BAŞKANI NİHAT SÖZÜTEK'İ MAKAMINDA ZİYARET EDEREK, NEDEN "HAYIR" DİYECEKLERİ KONUSUNDA FİKİRLERİNİ ANLATTI

 

MHP MİLLETVEKİLİ ÜMİT ÖZDAĞ, ADANA ESOB'TA 

ADANA- MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, "Türk Milliyetçileri Hayır Diyor" Platformu adına yapılan çalışmalar doğrultusunda geldiği Adana'da  Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanı Nihat Sözütek'i de makamında ziyaret ederek referandumda neden "Hayır" diyecekleri hususunda fikirlerini anlattı… 

Milletvekili Özdağ ve beraberindeki heyeti kapıda karşılayan Birlik Başkanı Nihat Sözütek ile Başkan Vekili Mustafa Göktaş, Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda esnaf odası başkanı takdir görecek bir misafirperverlik örneği sergilediler. 

ESOB'ta esnaf ve sanatkarlar odaları başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine hitap eden Milletvekili Özdağ, Referandum sürecinde yaşadıkları sıkıntıları anlatırken, "Onlar Almanya'da, biz Gaziantep'te konuşacak salon bulamadık" dedi. 

Başkanlık sisteminin gelmesi halinde,  Türkiye'deki son milletvekili seçimi yapılacağını da öne süren Özdağ, "ABD'deki başkanlık sistemi farklı. Başkan seçildikten sonra herkes işine gücüne bakıyor. Ama şimdi orada da sıkıntı oldu. Yeni Başkan Trump'un seçilmesinde kesin Rus parmağı var. Türkiye'deki seçimlerde de benzer bir durum olabilir mi ?, endişelerimiz var. Türkiye'de insanlar 18 yaşında silah ruhsatı alamıyor, futbol hakemi olamıyor, ama milletvekili hatta bakan olabilecek. Buradaki mesele, İstanbul Fatih'te adı önceden belirlenmiş 3 genç var, onlar milletvekili olacak. Büyük Türk Milleti ve Türkiye Cumhuriyeti en tehlikeli günlerini geçirmekte ve beka sorunu yaşamaktadır. Bu ülkede güven yok. Geçen yıl 6 bin Türk milyoneri, ülkeyi terk etmiş. Cumhuriyet tarihindeki en büyük sayı bu. Herkes bu memleketin evladı, Hayır da çıksa, Evet de çıksa farketmez. Biz teröristliği asla kabul etmeyiz. Ama HDP, Hayır demiyor. Onlar pazarlık içinde, özerklik yetmez, federasyon isteriz diyorlar"dedi. 

Özdağ, bir soru üzerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin neden "Evet" dediğini, yüz yüze yapılan görüşmelere rağmen kendilerinin de çözemediğini, ancak büyük ihtimalle MHP'nin olağanüstü genel kurulunun iptalinin diyetini ödediğini de ifade etti. 

Birlik Başkanı Nihat Sözütek de, ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Ümit Özdağ ve arkadaşlarına teşekkür ederken, çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

 

 

284 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398