Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam971
Toplam Ziyaret1669357

Kılıçdaroğlu Hafta Sonu Adana’na da…

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Seyhan Belediyesi’nce yaptırılan birçok tesis ve temel atma törenine katılmak üzere hafta sonu Adana’da olacak

Ayrıca daha önce parti projesi olarak açıklanan “Aile Sigortası” uygulamasının bir benzeri olan ve hiçbir ek kaynağa ihtiyaç duymadan Seyhan Belediyesi’nce hayata geçirilen “Seyhan Halk Kart” projesinin tanıtımını yapıp dağıtımını gerçekleştirecek.

BAŞKAN KARALAR’IN PROJELERİ İÇİN GELİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Seyhan Belediyesi’nin yaptırdığı tesislerin toplu açılış ve temel atma töreni ile birlikte Seyhan Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projesi “Seyhan Halk Kart”ın tanıtımını yapmak için 12 Mart Pazar günü saat 14.00’te Şakirpaşa Havaalanı’na gelecek. Buradan toplu açılış ve temel atma törenine katılmak üzere Bey Mahallesi’ne geçecek. Açılış törenin ardından “Seyhan Halk Kart”ın tanıtımını gerçekleştirecek olan Kılıçdaroğlu, saat 15.30’da Şakirpaşa Spor Kompleksi’ni ziyaret edecek. Saat18.30’da Seyhan Oteli’nde Adanalı muhtarlarla bir araya gelecek olan CHP Genel Başkanı saat 22.00’de Ankara’ya dönüş yapacak.

SEYHAN’A 3 YILDA HİZMET YAĞDI

Adana’nın CHP’li Seyhan Belediyesi’nce yaptırılan birçok tesis ve temel atama törenine katılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bey Mahallesi’ndeki törende halka hitap edecek. Borçlu aldığı belediyeyi uyguladığı yönetim anlayışı ile eksiden artıya geçirmeyi başlayan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adanalıları toplu açılış törenine davet etti. Başkan Zeydan Karalar, “30 Mart 2014 seçimleri ile Seyhan’da yeniden sosyal demokrat anlayışı, halkçı belediye anlayışı Adana’ya getirdik. O gün hem Adana hem de Seyhan için adeta milat oldu. 48 milyon 700 bin lira borç ile aldığımız belediyede borçları bahane etmeden en verimli şekilde hizmet ürettik. Gelinen tokta da ise bugün hem hizmet yapan hem de sıfır borç ile yoluna devam eden bir belediye var. Ben Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılacağı açılışa tüm Adanalı hemşerilerimi davet ediyorum. Yaptığımız hizmetler umarım Adana için hayırlı olur” ifadelerine yer verdi.

SEYHAN HALK KART İLE 1200 AİLEYE DÜZENLİ YARDIM

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılacağı toplu açılış ve temel atma töreninde Seyhan Halk Kart’ın tanıtımı ve dağıtımı da gerçekleştirilecek. Maddi durumu iyi olmayan yaklaşık 1200 aileye Seyhan Halk Kart verilecek. İhtiyaç sahibi aileler böylelikle her seferinde belediyeye veya herhangi bir yere başvuru yapmadan düzenli gıda ve giyim yardımlarından yaralanabilecek. Uygulamada aylık geliri 600 Türk Lirası altında geliri olan aileler yararlanabilecek.

EK KAYNAĞA İHTİYAÇ DUYMADAN YAPILACAK

Seyhan halk kart uygulamasından 1200 aile yararlanırken kartlar ailede kadınlara verilecek. Projede belediyenin kendi imkânları ile yürütülecek. Yani dışarıdan herhangi bir ek kaynak veya krediye ihtiyaç olmayacak.

BEY VE BARBAROS MAHALLERİ MAHALLE MERKEZİ

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açılış yapacağı tesislerden biride Adana’da ilk defa uygulaması yapılacak olan mahalle merkezi. Bey ve Barabaros mahallerine hizmet verecek olan mahalle merkezinde düğün salonu, aşevi, çok amaçlı spor salonları, atölyeler ve emekliler için dinlenme odası bulunuyor. Mahalle merkezi 2 bin 300 metrekare alan üzerine kurulu durumda.

ADANA’NIN EN KAPSAMLI SPOR KOMPLEKSİ

Adana’nın en kapsamlı spor kompleksini ilçesine kazandıran Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın Şakirpaşa Mahallesi’nde yaptırdığı tesis 10 bin metre kare alan üzerine kurulu. 200 bin kişinin yaşadığı 4 mahallenin tam ortasında bulunan tesiste 200 metrekare kapalı alan bulunuyor. Şakirpaşa Spor Kompleksi’nde spor salonunun yanında, tenis kortu, suni çim futbol sahası, basketbol sahası, tenis kortu, kaykay pisti, uzun atlama havuzu, 375 metre uzunluğunda tartan kauçuk atletizm ve yürüyüş parkuru ile gençlerin spor sonrası dinlenmeleri için 250 metrekare kapalı alan içerisinde kapsamlı bir kütüphanenin olduğu kafeterya bulunuyor.

GENÇLİK MERKEZİ TEMEL ATMA TÖRENİ

Sosyal belediyecilik ile ilgili olarak 3 yılda sayasız birçok projeyi hayata geçiren Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kısa adı GENÇMER olan Gençlik ve Rehabilitasyon Merkezi’nin de temelini atacak. Gençlik merkezinde; paralimpik spor akademisi, spor okulu, fizik tedavi merkezi, kültür sanat atölyeleri, etüt merkezi bulunmakla birlikte, bireysel gelişim desteği, mesleki eğim, aile eğimi gönüllülük programı ve farkındalık ligleri üzerine çalışmalar ve eğitimler verilecek.

236 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173