Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam41
Toplam Ziyaret1681126

ADD heyeti 8 Mart’ta Karaisalı'da köylü kadınlarla buluştu

ADD DİNAMİKLERİNİ KARAİSALI BELEDİYESİ’NDE “KADIN BAŞKAN” KARŞILADI



ADD’den kadınlara Karanfil, Bayrak ve nutuk

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Adana şube dinamikleri, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Karaisalı ilçesine bağlı Beydemir ve Hacılı Köylerine ziyarette bulunarak kadınların gününü kutladı ve kadının toplumdaki yerinin önemini anlattı.

ADD DİNAMİKLERİNİ KARAİSALI BELEDİYESİ’NDE “KADIN BAŞKAN” KARŞILADI

Ziyaret kapsamında köylere gitmeden önce Karaisalı Belediyesi’ne geçerek Başkan Saadettin Aslan’a nezaket ziyareti yapmak isteyen ADD dinamikleri sürpriz bir olayla karşılaştı. Başkan Saadettin Aslan 8 Mart Dünya Emekçiler Günü dolayısıyla makamını kadın Meclis üyesi Durdane Çopuroğlu’na bıraktı. Kadın “Başkan” Çopuroğlu tarafından ağırlanan ADD heyeti,  Kadının siyasette daha fazla temsil edilmesi gerektiğini vurgulayarak, Kadın “Başkan” Çopuroğlu’na başarılar diledi. Belediye Başkanı Saadettin Aslan da ADD heyetinin ziyareti ve 8 Mart çalışması nedeniyle teşekkür etti

ADD ADANA ŞUBE DİNAMİKLERİ, KÖYDE YAŞAYAN KADININ AYAĞINA GİTTİ

ADD Genel Merkez Delegesi Akif Kemal Akay, Şube Başkanı Atilla Eker, Kadın yönetim Kurulu üyeleri, ADD Disiplin ve Denetim Kurulu üyeleri ile Atatürkçü gönüllü kadın üyeler, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Karaisalı’ya bağlı Beydemir ve Hacılı köylerindeki kadınları ayağına giderek kadınlar gününü kutladı. Kadınlara karanfil dağıtan Şube dinamikleri, köyde yaşayan kadınlara çeşitli hediyeler verdiler.

KADINLARA KARANFİL, TÜRK BAYRAĞI VE NUTUK, ÇOCUKLARA  TİŞÖRT VE KİTAP DAĞITILDI

ADD Genel Merkez Delegesi Akay ve Başkan Eker önderliğinde köylerde çalışma yapan Şube dinamikleri, kadınlara Türk Bayrağı, Nutuk ve karanfil hediye ettiler. Zaman zaman merdiven çıkarak kadınlara ulaşan dinamikler, zaman zaman da kadınlarla “Kadınların sorunları” konusunda sohbet ettiler. Kadınların aynı zamanda “Anne” olduğu gerçeğini gözeten ADD Adana Şube Dinamikleri, çocukları da unutmayarak tişört ve kitap hediye ettiler.

“KÖYLÜ MİLLETİN EFENDİSİDİR”

 Zaman zaman anlamlı görüntülerin oluştuğu birliktelikte köylü kadınlar ayaklarına kadar gelen ADD Adana şube üyeleriyle bol bol fotoğraf çektirdiler. Atatürk’ün “Köylü Milletin Efendisidir” şiarıyla hareket ederek köylerde kadınları ziyaret eden ADD Adana Şube dinamikleri köylü kadınlarla Atatürk posterlerinin önünde hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmediler.

385 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398