Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam877
Toplam Ziyaret1669263

Fatoş Gürkan, TMSF Adana için görevlendirildi

Fetö’cü şirketlerin yönetilmesi için 20 gün önce kayyum olarak atandığını söyleyen Fatoş Gürkan, “Şuan biz bu şirketleri zarar etmeden çalıştıracağız. Çalışanlar mağdur olmasın ve üretime devam etsinler istiyoruz” dedi.

AK Parti 23. ve 24. dönem Adana milletvekilliği yapan Av. Fatoş Gürkan Zopcuk, Adana'da kayyumda bulunan tüm FETÖ şirketlerinin başına getirildi.

Adana’da faal olan Fetöcülerin kurduğu şirketlere 20 gün önce kayyum olarak atandığını ifade eden Gürkan, “Şuan biz bu şirketleri zarar etmeden çalıştıracağız. Çalışanlar mağdur olmasın ve üretime devam etsinler istiyoruz. Bu şirketlerin eski yöneticilerinin yargılanması bizim dışımızda ayrı bir olaydır” dedi.

Kayyunm olarak atandığı şirketlerin memleket için katkı koyan ve üretim yapan şirketler olduğunu kaydeden Gürkan,”Amacımız bu şirketleri zarar etmemesi için yönetmektir. Allah mahcup etmesin” dedi.

AK Parti Adana eski Milletvekili Fatoş Gürkan’ın kayyum olarak atandığı şirketlerden bazıları ise şunlar: Vural, Başaran, Kardeşler Unlu Mamuller, Koza İnşaat, Koza Elektrik, Yıldız Radyo, Coşkun Giyim, Yağmur Mobilya ve bu şirketler bağlı yan kuruluşlar.

 

1403 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339