Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam691
Toplam Ziyaret1682678

Yıldırım’dan sonra Kılıçdaroğlu da Amasya’dan başlıyor

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım'ın ardından, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da referandum kampanyasını Amasya’dan başlatacak.

Referandum kampanyasında liderlerin ilk tercihi Amasya

Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi referandum kampanyası için Anadolu'daki ilk mitingini 1 Mart’ta Amasya’da yapmıştı. Başbakan Yıldırım’ın Amasya mitingine 20 binin üzerinde katılımın olduğunu belirten AK Parti Amasya İl Başkanı Mehmet Ünek, bunun son yıllarda şehirdeki en büyük katılımın sağlandığı miting olduğunu vurguladı. Ünek, “Ülkemizin istikrarını isteyen, istikbalini isteyen ve istiklalini isteyen tüm siyasi görüşlerden Amasyalı hemşehrilerimiz buraya katıldılar” dedi.

Kılıçdaroğlu da Amasya’dan başlıyor
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Amasya'da 15 Mart’ta miting yapacağını açıklayan CHP Amasya İl Başkanı Reşat Karagöz, “İlk mitingimizi Amasya’dan başlatarak neden ‘hayır’ dediğimizi anlatacağız. Amasya yıllar önce Mustafa Kemal Atatürk’ü nasıl karşılayıp Milli Mücadele’deki yerini aldıysa bu süreçte de siyasi partiler Amasya’yı seçiyor. Bizler de Genel Başkanımızı Amasya’da ağırlayarak tüm Türkiye’ye bu heyecanı yaymak istiyoruz” diye konuştu.
287 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398