Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam152
Toplam Ziyaret1681237

“SANDIK YORGUNU BİR TOPLUM OLDUK”

Yazarımız Oğuz Adem Selçuk, “Öyle tahmin ediyorum ki, 16 Nisanda sandıklardan “Hayır”da çıksa, “Evet”de çıksa 2019 yılındaki normal seçim takvimine kalmadan en kısa zamanda bir daha sandığa gideceğiz” dedi.

Yazarımız Oğuz Adem Selçuk referandum öncesi kaleme aldığı yazısında son yıllarda sık gerçekleştirilen seçimlere değindi. Selçuk, “Türk Milleti olarak bizler de 16 Nisan 2017 günü bir kez daha sandığa gideceğiz. Ama bu defa yasama ve yürütmenin mevcut kurumsal niteliğiyle devam etmesinin ötesinde bir rejim değişikliğinin olup olmayacağını tescil etmek için sandığa gideceğiz” dedi. 

“16 Nisanda sandık başında olacağız” diyen Selçuk, “Saymadım, 1999 dan beri kaç kere sandığa gidiyoruz, gitmişiz. Anlayacağınız toplum olarak sandık yorgunu olduk. Sadece bizler yorulsak neyse, ülkenin kaynakları yoruldu… Verdiğimiz vergiler, kalkınmaya, refaha değil, sandıklara kağıt, mürekkep ve afiş olarak gömüldü. Seçim meydanlarında zamanımızı ve ülkemizin kaynaklarını harcayarak ülkeye çok şeyler kaybettiriyoruz. Hem de tek bir kişinin hırsı uğruna...Öyle tahmin ediyorum ki, 16 Nisanda sandıklardan “Hayır”da çıksa, “Evet”de çıksa 2019 yılındaki normal seçim takvimine kalmadan en kısa zamanda bir daha sandığa gideceğiz. Çünkü bu referandum, bir büyük kaosun habercisidir. Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir dedikleri gibi…Demem o ki, sandık yorgunluğumuz devam edecek” ifadelerini kullandı.

Yazarımız Oğuz Adem Selçuk’un , “SANDIK YORGUNU BİR TOPLUM OLDUK” başlıklı yazısını yan sütunda kendi köşesinde okuyabilirsiniz…

 

216 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398