Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam1003
Toplam Ziyaret1669389

Karaisalı Kaymakamı Tolga Polat, Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor

Kaymakam Tolga Polat, mahalle gezileri programı kapsamında Etekli, Kaledağ ve Çorlu Mahallelerine ziyaret gerçekleştirdi.



Mahallelere gerçekleştirilen ziyaretlerde Kaymakam Polat, Etekli Mahallesi İlkokulu’nda düzenlenen “Eğitim Toplantısı”na katıldı. Okul Müdürü, öğretmenler ve öğrenci velilerinden okul ve öğrencilerin ihtiyaçları hakkında bilgiler alarak, öğretmen ve öğrencilere başarı dileklerini iletti.

Etekli İlkokulu’nda yapılan toplantı sonrası, Etekli ve Kaledağ Mahalleleri’nde vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Polat, vatandaşlarla bir süre sohbet edip çay içti.

Yapılan ziyaretlerde mahallelerimizde bulunan okullardaki eksikleri yerinde inceleyen Polat, Çorlu Kevizli İlkokulu’nda öğrencileri sınıflarında ziyaret etti.

Vatandaş odaklı hizmet anlayışı için fırsat buldukça İlçemize bağlı mahalleri ziyaret edeceklerini ifade eden Karaisalı Kaymakamı Tolga Polat, vatandaşlarımızın, esnaflarımızın, öğrencilerimizin taleplerini yerinde dinlemek ve eksiklikleri yerinde gözlemlemek için ziyaretlerinin süreceğini belirtti. 

 

639 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173