Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam433
Toplam Ziyaret1679552

AYTAÇ DURAK “BENİ FETÖ, SÖZLÜ’YÜ YARGI CEZALANDIRDI”

SAPLA SAMAN KARIŞTIRILMASIN: Adana Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Aytaç Durak, “FETÖ itirafçısı “Adana Büyükşehir Belediyesini Aytaç Durak’tan kurtarmak için Adana’ya görevli gönderildim. Çünkü yapıya himmet vermiyordu” demekte” dedi.

Adana Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Aytaç Durak, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“HÜKÜMET MHP İLE Mİ? ADANAYLA MI? UĞRAŞIYOR

Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün 5 yıl hapis cezası alması üzerine Adana kamuoyunda “Hükümet, MHP ile uğraşıyor? Adana ile uğraşıyor. Önce Aytaç Durak şimdi de Hüseyin Sözlü cezalandırılıyor” yakıştırmaları yapılmakta.

SAPLA SAMAN KARIŞTIRILMASIN

BENİ FETÖ, SÖZLÜ’YÜ YARGI CEZALANDIRDI

FETÖ itirafçısı “Adana Büyükşehir Belediyesini Aytaç Durak’tan kurtarmak için Adana’ya görevli gönderildim. Çünkü, yapıya himmet vermiyordu.” demekte.

FETÖ, ÖNCE ALGI OPERASYONU HAZIRLADI

FETÖ, hakkımda öylesine bir algı operasyonu yarattı ki; bundan Başbakan Erdoğan, muhalefet liderleri Kılıçdaroğlu ve Bahçeli de nasiplerini aldılar. Sanki, Adana’da gayrimeşru bir düzen kurmuşum. Bu algı operasyonundan Adana Halkı da etkilendi.

FETÖ’den ULUSAL MEDYA DA NASİBİNİ ALDI

Hürriyet Gazetesi, Sözlü’nün 5 yıl cezasını 4. Sayfada küçük bir haber olarak verirken; ulusal medyanın çoğunluğu beni yıllarca manşetlerinden haber yaparak FETÖ’ye alt yapı hazırladılar. FETÖ de bu başarısı ile hukuksuz olarak Adana’da milli iradeyi çiğnedi. 4 yıl göreve iade edilmemi engelleyerek Adana Belediyesini haraca bağladılar.

Benim olayımda ne bir rüşvet, ne de bir yüz kızartıcı iddia dahi yoktu.

Kısacası; kimse bu konuda benimle Sözlü’nün olayını yan yana getirmesin.

Birinde FETÖ kumpası, diğerinde yargı kararı var. “

 

885 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.382232.5119
Euro34.402534.5404