Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam626
Toplam Ziyaret1668268

ENGELLİ VATANDAŞA TEKERLEKLİ SANDALYE

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Karaisalı Belediyesi'nin işbirliği ile Karaisalı'da yaşayan Meral Oldaz isimli engelli bayana akülü tekerlekli sandalye hediye edildi.

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Karaisalı Belediyesi'nin işbirliği ile Karaisalı'da yaşayan Meral Oldaz isimli engelli bayana akülü tekerlekli sandalye hediye edildi.

Karaisalı Belediyesi'nde gerçekleştirilen teslim programında, akülü tekerlekli sandalyeyi Meral Oldaz'a, Belediye Başkanı Saadettin Aslan teslim etti. Teslim programına, Belediye Başkanı Saadettin Aslan'ın yanı sıra, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve Meral Oldaz'ın ailesi katıldı.

Engelli vatandaşlara yönelik çalışmalarının aralıksız deva edeceğini belirten Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, "Engelli kardeşlerimizin yaşam mücadelesi bir ya da birkaç güne sığmaz. Gerçek engelli kim? Fiziki eksikliği olan mı, yoksa bu sorunun bir parçası olmasına rağmen sorunu hissetmeyenler mi? Engelli insanların yaşadıkları sorunlar sadece kendilerinin değil, ailelerinin, çevrenin, toplumun, kısacası tüm insanların sorunudur. Bugüne kadar ilçemizde yaşayan 7 engelli vatandaşımıza tekerlekli sandalye hediye ettik. Engelli hemşerilerimize desteğimiz her daim devam edecektir" dedi.

Göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan'a teşekkür eden Meral Oldaz, akülü aracına kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. 

 

440 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339