Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi13
Bugün Toplam400
Toplam Ziyaret1684497

Seyfettin Yılmaz, “Evetçi mi, Hayırcı mı?

Yılmaz’ın evetçi olduğunu iddia edenler,“Türkeş'in kemikleri sızlıyordur” diye yorum yaptı. Yılmaz’ın takipçilerinden bir kişi de, “Ben sonuna kadar HAYIR diyeceğim, genel başkan bile benin düşünceme gem vuramaz, umarım anlamışsındır” dedi.



Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, sosyal medyada  “8-9 Şubat 1969 Adana'da Türk -İslam davasının siyasal oluşumu Türk milliyetçilerinin partisi MHP kuruldu kutlu mücadelede nice yıllara” diye bir paylaşımda bulundu.

Başta Rifat Yılmaz, Nurettin Davarcı ve 239 diğer kişi bu paylaşımı beğendi.

Bu paylaşım MHP’lilerin tartışmasına da yol açtı.
Facebook’ta yapılan yorumlar aynen şöyle:

Ekrem Kartalmış: Başkanlık sistemini isteyen Seyfettin bey mi yoksa parti başkanınız mı bunu bilerek mi yoksa sadece laf olsun diye mi konuşuyorsunuz madem kutlayacak partimizin olmayacağını düşünüyorsanız demek ki siz de evetçisiniz. kişi kendinden bilir işi sözünü bir kez daha takdir ediyorum.Settar bey sözlerinize katılıyorum bende MHP li olarak HAYIR diyeceğim....

Berkant Aşkın: Yazdığım yazıyı iyi okursanız Ekrem bey benim fikrimi çözmüş olurdunuz ben sonuna kadar HAYIR dicen gnl Bşk bile benin düşünceme gem vuramaz umarım anlamışsındır beni Ekrem bey sağlıcakla kalın Seyfettin Yılmaz ile çalışmışlığım var seçimlerde

Ekrem Kartalmış: Seyfettin beyin evetçi ve de parti başkanıyla aynı görüşte olduğunu ima etmişsiniz yazınızda ben ona istinaden yazdım biz mücadelemize devam edelim safımız belli. Kim neyi getirmek istiyorsa biz inandığımızı yapalım yarın ah vah dememek için şayet Seyfettin bey de evetçi ise o zaman her daim yanınızdayım....Berkant bey sizde sağlıcakla kalın..

Berkant Aşkın: Eyvallah sağ olasın

Hüseyin Günay: BERKANT BEY; seçimlerde Seyfettin bey için çalıştınız. Hakkınızı helal etmeyin. Seyfettin Balıkesir Cumhuriyet Lisesi mezunudur. Ben de o okulun öğretmeniydim. Ne yaptığın bilmeyen genel başkan vasfını yitirmiş birisiyle birlikte hareket ediyor..

Hüseyin Günay: Niçin? AKP ne vaat etti? Hangi ulufeyi dağıttı bunlara

Ersin :  Sayın Yılmaz, durum iç açı değil, ufuk karanlık... Bizlerin gördüğünü siz göremiyor, tabanın camianın nabzını tutamıyor musunuz, merak ediyorum?..

Hüseyin Günay:  ''EVET'' LE DE MHP Yİ KAPATTIĞINIZ GÜNLERİ GÖRECEKSİNİZ. BAHÇELİ VE AVANESİ OLARAK TARİHE GEÇECEKSİNİZ. ÜLKÜCÜLER BUNU ASLA UNUTMAYACAK. DÜNYA TÜRKLÜĞÜ UNUTMAYACAK

Necdet Hasgül:  Türkeş'in kemikleri sızlıyordur.

352 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351