Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam844
Toplam Ziyaret1669230

İŞTE KİREMİTHANESPOR’DA ŞAMPİYONLUĞUN MİMARLARI

Karaisalıspor'unda oynadığı2016-2017 sezonunda hem şampiyonluk hem de namağlup hedefe ulaşmayı başaran Kiremithanespor’da başarının birçok mimarı bulunuyor. Takımın oluşturulmasından, bugünlere gelmesine kadar ki en büyük pay kuşkusuz teknik ekipte.

1979 yılında kurulan son 3 yılda 2 şampiyonluk yaşayarak Süper Amatör Lig’e yükselen Kiremithanespor takımında başarının mimarları olan teknik ekip, gelecek sezonun planlamasına şimdiden başladıklarını söyledi.

2016-2017 sezonunda hem şampiyonluk hem de namağlup hedefe ulaşmayı başaran Kiremithanespor’da başarının birçok mimarı bulunuyor. Takımın oluşturulmasından, bugünlere gelmesine kadar ki en büyük pay kuşkusuz teknik ekipte. Tecrübeli Teknik Direktör Burhan (Kasap) Sürer ile yardımcısı Kaleci Antrenörü Süleyman(Kepçe) Dalgıç her türlü övgüyü fazlasıyla hak ediyorlar.

Başarılı ikili gecesini gündüzüne katarak, takımın hedefe ulaşmasında büyük emek harcadı. Kurdukları kadro ile bu sezon Kiremithanespor’un yenilgisiz şampiyon olup Süper Amatör Lig’e çıkmasını sağlayan teknik heyet, kupayı kırmızı-siyahlılara kazandırmanın büyük mutluluğunu yaşıyor. Kulüp tarihinde bir ilki gerçekleştirdiklerini kaydeden Burhan Sürer, “Tarihi önemli isimlerle dolu olan Kiremithanespor’umuza  bir önemli kupa ve başarıyı daha kazandırdık. Elde ettiğimiz bu şampiyonluk ile kulüp tarihindeki yerimizi almak da bizim için ayrı bir gurur kaynağı” dedi.

 

205 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339