Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam387
Toplam Ziyaret1685142

ATICI, - “BU ANAYASA VE REJİM DEĞİŞİKLİĞİNE HAYIR DİYORUM”

CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, “Bu anayasa ve rejim değişikliğine aklımla, fikrimle, vicdanımla, ruhumla, onurumla, insanlığımla, demokratlığımla, cumhuriyetçiliğimle, laik duruşumla, devrimciliğimle hayır diyorum” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, ilk tur görüşmeleri tamamlanan anayasa değişikliğine niçin “hayır” dediğini anlattı.

Atıcı, hayır gerekçelerini şöyle ifade etti

“Bu anayasa ve rejim değişikliğine aklımla "Hayır" diyorum. Bu anayasa ve rejim değişikliğine fikrimle "Hayır" diyorum. Bu anayasa ve rejim değişikliğine vicdanımla "Hayır" diyorum. Bu anayasa ve rejim değişikliğine ruhumla "Hayır" diyorum. Bu anayasa ve rejim değişikliğine onurumla "Hayır" diyorum. Bu anayasa ve rejim değişikliğine insanlığımla "Hayır" diyorum. Bu anayasa ve rejim değişikliğine demokratlığımla "Hayır" diyorum. Bu anayasa ve rejim değişikliğine cumhuriyetçiliğimle "Hayır" diyorum. Bu anayasa ve rejim değişikliğine halkçılığımla "Hayır" diyorum. Bu anayasa ve rejim değişikliğine laik duruşumla "Hayır" diyorum. Bu anayasa ve rejim değişikliğine devrimciliğimle "Hayır" diyorum.”

 

 

253 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351