Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi16
Bugün Toplam844
Toplam Ziyaret1687353

Seyhan Belediyesi'nden Aladağ'a yardm

Aladağ’daki yurt faciasında yaralanan öğrenciler ile yaşamını yitiren öğrencilerin ailelerine Seyhan Belediyesi tarafından 200 bin lira nakdi yardım yapıldı. Yardımlar ailelere bizzat Başkan Karalar tarafından verildi.

 Aladağ ilçesinde yaşanan ve 11 öğrenci ile 1 görevlinin yaşamını yitirip, 22 öğrencinin de yaralandığı facianın ardından Seyhan Belediyesi’nin bölgeye başlattığı yardım çalışmaları devam ediyor.

Göreve geldiği günden bu yana “İnsanlığın ihtiyaç duyduğu her yerde” sloganı ile yola çıkan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın yardımları Aladağ’da da devam ediyor. Geçtiğimiz hafta toplanan Seyhan Belediye Meclisinde oy birliği ile alınan kararla mağdur ailelere 200 bin lira nakdi yardım yapılması karara bağlanmıştı. Alınan kararla dağıtılacak yardım bizzat Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile yapıldı. Başkan Karalar’a Ak Parti Meclis üyesi ve aynı zamanda Grup Başkan Vekili Yalçın Limoncu ile birlikte Başkan Yardımcısı Türkan Eşli ve ilgili müdürler eşlik etti.
Aladağ’da yaşanan acının dindirilecek kadar küçük olmadığını belirten Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, acılara ortak olmak için yardımları dağıtmaya bizzat kendisinin geldiğini söyledi. Karalar,”Bu yaşanılan unutulacak bir acı değil! Ülkemizin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Biz Aladağ haberini alır almaz meclisimizden oy birliği ile yardım yapma kararı aldık. Acıyı dindirmek, açıyı unutmak mümkün değil çok büyük bir acı bu. Bir nebze acınıza ortak olabilir miyiz diye düşündük ve geldik. Allah sabır versin” dedi.

Yangın faciasında yaralan ve vefat eden çocukların ailelerine nakdi yardımın yanı sıra Seyhan Belediyesi’nin ve hayırsever vatandaşların belediyeye ulaştırdığı kışlık kıyafetlerde dağıtıldı. Başkan Karalar, köylerde yaşayan çocuklara oyuncak da dağıttı. Gün boyu köyleri tek tek dolaşıp yardımları halka dağıtan Başkan Karalar, akşam da ailelerin sofrasına konuk oldu.

247 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382