Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam581
Toplam Ziyaret1681666

Vatan Partisi "HDP kapatılsın"

Vatan Partisi Adana İl Başkanı Selver Kaplan, “PKK’nın siyasi uzantısı HDP derhal kapatılmalı. Hukukun emri ve milletin talebi budur” dedi.

Kaplan, bir grup partilisi ile Atatürk Parkı’nda yaptığı basın açıklamasında, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde başarısız olan Amerika'nın bugün ekonomi silahını kullandığını belirterek, "Türkiye'deki ekonomik kriz derinleşiyor. Ekonomik kriz sonucunda gelişecek bir emekçi ve halk hareketini parçalamak için Amerika'nın kullanacağı sokak gücü yine HDP/PKK olacaktır. HDP'nin kapatılması Türkiye'nin güvenlik meselesidir" diye konuştu.

Kaplan açıklamasını şöyle sürdürdü:
"Binlerce insanımızı şehit eden, milletimizin can ve mal güvenliğini yok eden, çocukları katleden, ülkemizi ve milletimizi bölmek için 30 yıldır terör faaliyetinde bulunan PKK'nın emir ve komutasındaki hareket eden, bölücülük eylemlerinin odağı olan HDP'nin kapatılmasını anayasamız ve ülke bütünlüğümüz açısından zorunlu hale gelmiştir. PKK'nın siyasi uzantısı HDP derhal kapatılmalıdır. Hukukun emri de budur, milletin talebi de budur."
Basın açıklamasının ardından grup slogan atarak olaysız bir şekilde dağıldı.

294 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704