Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam243
Toplam Ziyaret1681328

Kardeş Şehirden Karaisalı’ya Ziyaret

Adana ile kardeş şehir protokolü imzalayan Karadağ’ın Bar eyaleti yöneticileri, Karaisalı ilçesinde Belediye Başkanı Saadettin Aslan’ı ve ilçenin turizm değerlerini ziyaret ettiler.




Karaisalı’ya gelen yöneticiler ilk olarak, ilçe Belediye Başkanı Saadettin Aslan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Aslan misafirlere çeşitli hediyeler takdim etti.

Karadağ ile çok güçlü ilişkilerinin olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Saadettin Aslan, ”Karadağ ile karşılıklı dostane ilişkilerimiz var. Daha önceden Karadağ’ın Berana şehri ile ilçemiz kardeş şehir protokolü imzalamıştı. Şimdi ise Adana ile Karadağ’ın Bar şehri kardeş şehir oldular. Karadağ şehrinin Adana için ayrı bir yeri var. Karşılıklı ilişkilerimiz, sevgi ve muhabbetimiz her geçen gün büyüyor. Sizleri ilçemizde görmekten dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz” dedi.

Bar Belediye Başkanı Zoran Srzentic ise, “Bizlere gösterdiğiniz ilgiden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Adana ile Karadağ’ın ilişkileri bizleri fazlasıyla memnun ediyor. Geçmiş dönemlerde ilişkilerimiz kopmuş olsa da, biz bu ilişkileri güçlendirmek adına elimizden geleni yapıyoruz. Karadağ ve Türkiye bu kardeşlikten olumlu yönde etkilenecektir” dedi.

Ziyaretin ardından ilçeye gelen, Karadağ Büyükelçisi Branko Milic, Karadağ'ın Bar Eyaleti Başkanı Zoran Srzentic ve Karadağ Dışişleri Başkanlığı Diaspora Direktörü Predrag Mitrovic, Belediye Başkan Yardımcıları Rıfat Köroğlu ve Recep Ak'ın önderliğinde, ilçenin tarihi ve turistik yerlerinden olan Kapıkaya Kanyonu, Varda Köprüsü, Yerköprü ve Karapınar parkını gezdiler.

 

346 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704