Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam499
Toplam Ziyaret1681584

91.dakika…91.dakika..91.dakika…91.dakika..

İpekoğlu, "Hakettik" , Okan Buruk,"demirspor'u tebrik ediyorum"

  

 

Adana Demirspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, 2-1 kazandıkları Göztepe maçının ardından, “Oyunun her iki yarısında da üstün oynadığımızı düşünüyorum. Kazandığımız için mutluyum” dedi.

TFF 1. Lig’in 12. haftasında evinde Göztepe’yi 2-1 yenen Adana Demirspor’da Teknik Direktör Engin İpekoğlu maç sonunda açıklamalarda bulundu. İpekoğlu, “Eskişehir maçından başlayarak devam eden bir çıkışımız vardı diye düşünüyorum. Maalesef bunu galibiyete yansıtamamıştık. Bugün, oyunun her iki yarısında da üstün oynadığımızı düşünüyorum. Çok gereksiz bir gol yedik. Taç atışından gol yedik. Burada futbolcularımın özellikle de taraftarlarımızın yüreğini ortaya koyan futbolcu grubu vardı. Eskişehir maçından sonra bu taraftar bizi alkışlayarak stattan uğurladı. Bizim bu taraftarlara bir vefa borcumuz var. İkinci yarı da yüreklerini ortaya koydular. Gerçekten önemli bir galibiyet. Üst gruba yaklaşmak adına önemli bir galibiyet. Kazandığımız için mutluyuz. Bundan sonraki maçlarda da bu çocuklar yüreklerini ortaya koyacaklardır. Bugün görüyoruz ki takım savunmasını iyi yapıyoruz. İkinci yarı da girdiğimiz ve atamadığımız attığımızdan daha çok gol pozisyonu vardı. Onun için futbolcularımı tebrik etmekten başka denecek bir şey yok” dedi. 

Okan Buruk,"demirspor'u tebrik ediyorum"

 

Göztepe’nin Teknik Direktörü Okan Buruk, 2-1 mağlup oldukları Adana Demirspor maçı sonrası, “8 haftalık kaybetmeme periyodumuz vardı onu bozduk ve 3 puan kaybettik” dedi.

TFF 1. Lig’in 12. haftasında deplasmanda Adana Demirspor’a 2-1 mağlup olan Göztepe’de Teknik Direktör Okan Buruk maç sonunda açıklamalarda bulundu. Buruk, “Öncelikle maçın öncesi tabii ki geçen haftadan cezalılarımız, sakatlarımız vardı. Bu maça başlarken kazanmak için buraya geldi. Bizim istemediğimiz şekilde çok büyük bir maç oldu. Maçın başında adana Adana Demirsporun daha istekli bizim kalemize daha çok gelmeye çalışan olduğunu gördük. Oyunun 10-15 dakikasını çok doğru oturtamadık. Oyuna ortak olmaya çalıştık gol pozisyonları da bulduk. Gol pozisyonları da verdik ilk yarıda. Ama 1-0 öne geçtikten sonra rakibin savunmayı boşaltarak çok fazla öne çıkarak kaybettiği toplardan sonra verdikleri boşluklar bizim ikinci golü bulmamıza yol açabilirdi ilk yarı. İkinci yarıya başlarken özellikle rakibin alanları bize vereceğini düşünürken yediğimiz 2 tane gol maçı farklı bir yere götürdü. Daha sonra hücum hamleleri yapmaya çalıştık. Oyunun üstünlüğünü ele aldık. Rakibinde hızlı hücumları aldı. Rakip de 2-1’den sonra kalesini savundu. Ceza sahasına kadar çekildiği pozisyonlar oldu. İkinci golü bulamadık ama. O yüzden Adana Demirspor’u tebrik ediyorum. Kazanadığımız için üzgünüz. 8 haftalık kaybetmeme periyodumuz vardı onu bozduk ve 3 puan kaybettik” diye konuştu.

288 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704