Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi17
Bugün Toplam147
Toplam Ziyaret1685580

Karaisalı Kaymakamı Mehmet Tunç'un 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

“Dünyadaki en onurlu mesleklerin başında olan öğretmenlik; emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli ve saygın bir meslektir.”

Karaisalı Kaymakamı Mehmet Tunç, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yayınladığı mesajda, “Başta Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere ebediyete intikal etmiş, öğretmen ve eğitimcileri minnet ve şükranla anarken, bütün Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlar, görevini ifa ederken şehit olan tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet dilerim” dedi.

Tunç mesajında şunları kaydetti:

“ Öğretmenlerimiz, güzeli ve her alanda yenileşmeyi savunan, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı büyük bir sabır ve özveri ile yetiştiren, onların kalplerine sevgi, saygı ve hoşgörü tohumlarını ekerek milli birlik ve beraberlik halkamızı güçlendiren, yarınlarımızı oluşturan dönüşüm mimarlarıdır. 

        Dünyadaki en onurlu mesleklerin başında olan öğretmenlik; emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli ve saygın bir meslektir.

        İdealini ve heyecanını daima taze tutan, kendini her zaman yenileyen değerli öğretmenlerimizin sayesinde ülkemiz, her alanda kalkınmış ve gelişmiş bir dünya devleti haline gelecektir.

        Bu duygu ve düşüncelerle, başta Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere ebediyete intikal etmiş, öğretmen ve eğitimcileri minnet ve şükranla anarken, bütün Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlar, görevini ifa ederken şehit olan tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet dilerim.”

 

293 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382