Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam750
Toplam Ziyaret1686183

KARAİSALILILAR DERNEĞİ SEÇİLMİŞLERİ TOPLADI

Karaisalılılar Derneği, ilçenin gelişmesine, kalkınmasına ve kaynaşmasına yönelik ilçe seçilmişlerinin katıldığı istişare toplantısına ev sahipliği yaptı.




Toplantıda özellikle gelişen turizm başta olmak üzere, istihdam, eğitim, sağlık ve çevre konuları masaya yatırılarak gündem oluşması sağlandı.İlgililer bu konulardaki dilek ve temennilerin birlik, beraberlik içerisinde takip edileceğinin mesajı verdiler.

Toplantıya Karaisalı Kaymakamı Mehmet Tunç,Karaisalı Belediye Başkan Vekili Esat Köse, Garnizon Komutanı Ali Sanayır, İlçe Emniyet Müdür Vekili Hakan Demircioğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Ekici, CHP İlçe Başkanı İlhan Şahin, MHP İlçe Başkanı Sezai Yılmaz, meclis üyeleri Durdane Çopuroğlu, İlyas Karabulut, Hasan Köylü,Hasbi Özenir, Celalettin Sürme, Abdullah Sakarya,Osman Kurdak, İsa Davarcı, Hakan Arıcı, Mustafa Durak, Cumali Işıl, Karaisalı Yörükler Derneği Başkanı Yıldıray Delibaş, Karaisalıspor Başkanı Kemal Metin, Kızıldağ Güzelleştirme Derneği Başkan Yakup Özcan, Karaisalı Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Ünnü, Karaisalı Kırsal Hizmetler Müdürü Zühtü Şafak ve mahalle muhtarları katıldı.

TEPKİLER…

Mustafa ünaldı Hey maşallah :)

Selim Yılmaz Hep aynı kişiler... istişare yapmamalı İstişare farklı kişilerle olmalı diye düşünüyorum kusura bakmayın

Zühtü Şafak Mesela kim eksikti? Kimler de olmalıydı?

Selim Yılmaz İstişare nedir? Fikir almak , akıl danışmak. Allah aşkına yemek yemekten başka ne fikiri verdiniz. Farklı insanlar gelmeli ki her gelen bi katkıları sağlasa daha iyi olmaz mı. Karaisalı nın en etkin ve en sosyal derneği daha da büyümeli diye düşündüğüm için böyle yazdım. Odaya gelenlere saygısızlık yapmak için değil.

Zühtü Şafak Selim yılmaz hemşerim, ilçe kaymakamımızın başkanlığında, ilçemizden tüm merkezi ve yerel yönetim temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, tüm STK temsilcileri, muhtarlarımız katıldı. toplantı üç saat sürdü. İlçemizin tüm sorunları çözüm yolları konuşuldu. Sen ben tartışmasından ziyade "önce Karaisalı" mesajı verildi. Ha bizim unuttuğumuz, şu da çağrılsa dediğiniz kişi kurum varsa çağrılarak telafi edilir. Çünkü yakın zamanda tekrar bir araya gelinmesi temenniler arasındaydı.

 

671 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231