Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam110
Toplam Ziyaret1684865

Türktraktör üst yönetiminde bir Karaisalılı

TÜRKTRAKTÖR SATIŞTAN SORUMLU GENEL MÜDÜR YARDIMCISI İRFAN ÖZDEMİR: “ADANA VE ÇUKUROVA BÖLGESİ BİZLER İÇİN DE ÇOK ÖNEMLİ” DEDİ.






VAHİT ŞAHİN (ÖZEL HABER)

Türtktraktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir Türkiye’de tarımsal mekanizasyonun geliştiğini belirterek, “Dünya’da tarımsal alan azalıyor. Ama bu bizi etkilemiyor. Teknolojiden yararlanan çiftçiler, birim alandan daha fazla verim alıp, daha kaliteli üretimle ve maliyeti azaltarak kazanıyor” dedi.

Özdemir, Adana Hiltonsa’da düzenlediği basın toplantısında kendisinin de Adanalı olduğunu, bu topraklarda doğmaktan ve Adanalılarla birlikte olmaktan son derece mutlu olduğunu söyledi. Dünyanın en verimli topraklarının Çukurova’da olduğunu kaydeden Özdemir, “Bu yörede ‘toprağa adam ekseniz biter diye bir söz vardır. Toprak, su ve hava bileşenleri sayesinde çiftçilerimiz yılda 3 kez mahsul alabilmektedir. Biz de Türtktraktör olarak buna katkı koyaktan çok mutluyuz” dedi.

Özdemir şunları söyledi:

“Adana, tarımsal üretim anlamında ekonominin lokomotifi durumunda. İlimiz sahip olduğu 4.887.150 dekarlık ekilen alan büyüklüğü ile Türkiye sıralamasında 11. sırada yer alıyor. Son 5 yıla baktığımızda; Adana ilinde her yıl yaklaşık 1.700 adet traktör satılıyor bu da Türkiye’deki traktör satışlarının yaklaşık yüzde 3’üne denk geliyor. Yani verimli toprakları ve sahip olduğu tarım ekonomisiyle Adana bizler için de önemli illerin başında yer alıyor. Adana’da düzenlenen böylesi önemli bir fuarda bu sene de yer almaktan dolayı çok mutluyuz.”

 

HAYATA DOKUNAN YENİLİKLER NEW HOLLAND STANDINDA

İrfan Özdemir, New Holland’ın yeniliklerin öncüsü olarak çiftçilerin her alanda gücüne güç katmak üzere sunduğu tarım makineleri ve tarımsal çözümleriyle, farkını Adana Tarım Fuarı’nda da gösterdiğini söyledi. Fuarlara katılmakta amaçlarının satış yapmak olmadığını ifade eden Özdemir, “Biz fuarlarda çiftçilerimizin nabzını tutuyoruz. Çiftçilerimiz fuarlarda bize ayna olmaktadırlar. Geri beslemeleri alıyoruz. En büyük rakibimizin kendimiz olduğunu burada anlıyoruz” dedi.

Özdemir, “Türkiye’nin lider traktör markası New Holland, standında sergilediği ürünlerle çiftçilerimizin sahadaki tüm çalışmalarında daima yanlarında olduğunu bir kez daha ziyaretçilere yakından hissettirdi. Standımızda bağ ve bahçe uygulamaları için tasarlanmış her biri kendi alanının uzmanı NewHolland T4 Bahçe Serileri ve tüm tarımsal faaliyetlere güçlü motoru ile cevap verirken; ekonomik bir kullanım da sağlayan New Holland T7 HD serisinin ürünleri ziyaretçilerden ciddi bir ilgi gördü.

Bu yıl New Holland standının en farklı ve dikkat çeken ürünü ise; ilk defa Ar-Ge Merkezi’mizde geliştirilip üretilen FL 4.20 Master ön yükleyicisi oldu. Sahip olduğu üstün teknik özellikleriyle FL 4.20 Master ön yükleyicisi, traktörleri tam donanımlı bir iş makinesine dönüştürüp tüm tarımsal ihtiyaçlara cevap verir hale getiriyor. Ziyaretçilerimizle ilk kez Adana Tarım Fuarı’nda buluşturduğumuz bu ürünümüz, özellikle hayvancılık ile uğraşan Türk çiftçilerinin de beğenisini kazandı” diye konuştu.

Özdemir, sözlerini bu projeyle ilgili kısa bir bilgi vererek şöyle tamamladı:

“Dijital Kullanım Kılavuzu’nu Türkiye’de tarım sektöründe hayata geçiren ilk firmayız. Bu proje New HollandTT4 serisi traktörlerin belli başlı kullanım bilgilerini; çiftçilerimize internet üzerinden videolu olarak kolayca ulaşabilmelerini sağlıyor. Tek yapmaları gereken telefon veya tabletteki QR kod okuyucu uygulamasını çalıştırmaları ve bilgi almak istedikleri konuya ait QR kodu, cihazlarına okutmaları. Bu işlemle birlikte ilgili video otomatik olarak cihazda açılıyor ve klasik yöntemlerden farklı bilgiye hemen ulaşıyor. QR kodlarının uygulama alanlarını yakın zamanda genişletmeyi hedefliyoruz.”

ÖZDEMİR KARAİSALILI
Türtktraktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir, annesinin Karaisalı'nın Sarımehmetli Köyünden, babasının sa ilçe merkezinden olduğunu açıklayarak,"Hemşerimlerle gurur duyuyorum" dedi.

331 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231