Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam802
Toplam Ziyaret1681887

MUSTAFA EKİCİ’DEN KARAİSALILARA TEŞEKKÜR

Ekici, bu göreve atanmasından dolayı teşekkür mesajı yayınlayarak,”AK PARTİ Karaisalı İlçe Başkanlığı görevime başladığım günden itibaren gösterdiğiniz nazik ziyaretler ve teveccühleriniz beni ziyadesiyle mutlu etti ve duygulandırdı” dedi.




Adalet ve Kalkınma Partisi (AKPARTİ) Karaisalı İlçe Başkanı Mustafa Ekici, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Saygıdeğer Karaisalılılar, Sevgili Hemşehrilerim,

Üstlenmiş olduğum son görevim AK PARTİ Karaisalı İlçe Başkanlığı görevime başladığım günden itibaren gösterdiğiniz nazik ziyaretler ve teveccühleriniz beni ziyadesiyle mutlu etti ve duygulandırdı.

Mensubu olmakla onur duyduğum, hizmet etmekle şeref duyduğum güzel ilçem Karaisalı için ticari ve siyasi görevlerim daha önceleri de olmuştu. Ancak, mensubu olduğum partim AK PARTİ'nin bana tevdii ettiği bu zorlu görevi üstlendiğimde en büyük desteği sizlerden göreceğime inanıyordum. Bu konuda beni yanıltmadınız. İlgi, alaka, telefon, çiçek ve dualarınız bunun göstergesi oldu. Sizlere minnettarım, şükranlarımı arz ediyorum, sağ olun var olun.

HALKA HİZMET HAKKA HİZMET düsturu ile çıktığımız bu yolda yüce yaradan yar ve yardımcımız olsun inşallah.

Elbette benden önceki arkadaşlarım da görevlerini layığı veçhile yaptılar, onlara da ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şunu özellikle belirtmek istiyorum, içinde bulunduğumuz süreç BİR OLMAK, İRİ OLMAK VE DİRİ OLMAK zamanıdır.

Şayet YARADILANI YARATANDAN ÖTÜRÜ SEVMEYİ; Kutsal bir kural olarak benimser ve uygularsak, şahısların değil, toplumunun refah ve mutluluğunu sağlamış oluruz.

Önce yüce Allah sonra Devletimiz-Hükümetimiz ve sonra sizlerin yardım ve destekleri ile başarıya ulaşacağımızdan eminim.

Bu duygu ve düşüncelerle tekrar teşekkürlerimi ve selamlarımı arz ediyor, sağlık, sıhhat, başarı ve mutluluklar diliyorum.

Ya Allah Bismillah, Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah.” 

YÖNETİM KURULU OLUŞTURMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Mustafa Ekici,göreve atandıktan sonra yeni yönetim kurulu üyeliklerini belirlemek için çalışmalarına devam ediyor.Ekici’nin yönetim çalışmalarında son aşamaya geldiği belirtiliyor.

 

                     

 

470 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398