Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam126
Toplam Ziyaret1680333

MHP ADANA KADIN KOLLARI KARAİSALI´DA TOPLANDI

MHP Adana Kadın Kolları Yönetim Kurulu, ilk istişare ve bilgilendirme toplantısını Adana´nın Karaisalı ilçesinde, MHP Karaisalı Kadın Kolları Başkanı Hatice Efe´nin başkanlığında gerçekleştirdi.


MHP Karaisalı Kadın Kolları Başkanı Hatice Efe,” Bu toplantımızı Adana´nın tüm ilçelerinde yapacağız. İlk olarak Karaisalı´dan başladık. Toplantımızın amacı, yerelde yaşayan kadınlarımızın ekonomik olarak aile bütçesine katkı sağlayabilmesi için üretip pazarlayacağı ürünlerin tespitini sağlamak ve mahallelerimizdeki kadın seçmenlerimizi siyasi anlamda bilgilendirip daha bilinçli seçmenler haline getirmektir” dedi.

KADIN KOLLARI, BELEDİYE BAŞKANI SAADETTİN ASLAN´I ZİYARET ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Karaisalı Kadın Kolları Başkanı Hatice Efe´nin ev sahipliğinde, MHP Adana Kadın Kolları Başkanı Dudu Yaşar, Belediye Başkanının eşi Nursen Aslan ve ilçe kadın kolları başkanları, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan´ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Saadettin Aslan,”Birlik, beraberlik ve böyle güzel bir ortamı görünce ben çok mutlu oldum. Ben, 20 yıldır siyasetin içindeyim. Halkımızdan ve sizlerden Allah razı olsun bizleri onurlandırıp Belediye Başkanı yaptınız. Elimden geldiğince sizlere layık olmaya çalışacağım. Sizlerin gösterdiği özveriye ve fedakarlığa şahsım adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Adana Kadın Kolları Başkanı Dudu Yaşar ise konuşmasında,” Misafirperverliğiniz ve sıcak karşılamanız için başta Belediye Başkanı Saadettin Aslan olmak üzere, MHP ilçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Efe ve İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyelerine çok teşekkür ederim. Kazandığımız belediyelere gidip ziyaret etmek ve beraber çalışmalar yapmak bizleri çok mutlu ediyor. Biz kadın kolları olarak seçilecek olan adayların hepsinin eşlerinin bizlerle beraber olmasını istiyoruz. Belediye Başkanımızın eşi Nursen Aslan´da bizim çalışmalarımızda en ön saflarda yer alarak her zaman bizim yanımızda olduğunu gösteriyor. Ben şahsım adına Nursen hanıma çok teşekkür ediyorum. Biz kadın kollarını nasıl daha çok aktif hale getirebiliriz, sayımızı nasıl daha çok arttırabiliriz diye programını yapıyoruz. Biz bu programlar çerçevesinde çalışmalara şimdiden başladık” dedi.

MHP İLÇE BAŞKANI SEZAİ YILMAZ´A ZİYARET

MHP Karaisalı Kadın Kolları Başkanı Hatice Efe, MHP Adana Kadın Kolları Başkanı Dudu Yaşar, Belediye Başkanının eşi Nursen Aslan, ilçe kadın kolları başkanları, MHP İlçe Başkanı A.Sezai Yılmaz´ı MHP İlçe binasında ziyaret ederek sohbet edip, fikir alışverişinde bulundular.

KARAİSALI´NIN TARİHİ VE DOĞAL GÜZELLİKLERİNİ GEZDİLER

Ziyaretlerin ardından MHP Karaisalı Kadın Kolları Başkanı Hatice Efe ve Belediye Başkanının eşi Nursen Aslan, gelen misafirlere ilçenin tarihi ve doğal güzellikleri olan Varda(Alman) Köprüsü ve Yerköprü´yü gezdirdiler.MHP ilçe binasında gerçekleştirilen toplantıya, MHP Adana Kadın Kolları Başkanı Dudu Yaşar, MHP Karaisalı Kadın Kolları Başkanı Hatice Efe, Belediye Başkanı Saadettin Aslan´ın eşi Nursen Aslan, ilçe kadın kolları başkanları katıldı

370 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704