Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi17
Bugün Toplam307
Toplam Ziyaret1667949

‘Halkın doktoru’ Adana’da

Bir dönem Karaisalı Devlet Hastanesi'nde de çalışan Halkın Doktoru Kara: Adana’nın sosyal demokrat yönetime ihtiyacı varç Atatürk devrimcileri asla susmaz. AKP karanlığına son vermek zorundayız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, Adana’da ilçe örgütleriyle buluştu, örgütlerin örgütlenme çalışmalarına katkı verdi, başarı için söz aldı.

Antalya’da “Halkın Doktoru” olarak bilinen, 2015 genel seçimleri öncesinde gerçekleştirilen önseçimden birinci olarak çıkarak Antalya milletvekili seçilen Dr. Niyazi Nefi Kara, Adana’daki iki günlük programında okul arkadaşları ve meslektaşlarıyla hasret giderip, parti örgütleriyle bir araya geldi.Dr. Kara’nın programına İl Başkanı Ayhan Barut, Adana milletvekilleri Zülfikar İnönü Tümer, İbrahim Özdiş ve Aydın Uslupehlivan da eşlik etti.

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Dr. Kara, Cuma günü geldiği Adana’da ilk olarak CHP Adana İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. İl Başkanı Ayhan Barut ve il yöneticileriyle ülke ve kent gündemi hakkında görüş alışverişi yapan CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, akşam da Adana Tabip Odası’nda meslektaşları ve okul arkadaşlarıyla buluşarak, “Hipokrat’tan Günümüze Hekim ve Siyaset” konulu bir konferans verdi.

Cumartesi gününü parti örgütlerine ayıran Kara’nın sırasıyla Çukurova, Seyhan, Yüreğir, Sarıçam ve İmamoğlu ilçe örgütlerini ziyaret ederek, partililerle bir araya geldi.

“AKP KARANLIĞINA SON VERMEK ZORUNDAYIZ”

İl Başkanı Ayhan Barut, katılımın yüksek olduğu örgüt toplantılarında yaptığı konuşmada, sandık çevresi örgütlenme modelinin önemine değinerek, “CHP’yi yerelde ve genelde iktidara taşımak konusunda bu örgütlenme modeline çok önem veriyoruz. İlçe örgütlerimiz, kadın ve gençlik kollarımızla birlikte 15 ilçemizde çalışıyoruz ve önemli bir mesafe de kat ettik. Hem Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının emaneti olan Cumhuriyeti koruyup yarınlarımızı teslim etmek, hem yaşanabilir bir Adana ve Türkiye hayalimizi gerçekleştirmek için daha çok çalışmak ve AKP karanlığına son vermek zorundayız. Bu bilinçle ve inançla çalıştığımız sürece başarılı olacağımızdan hiç şüphemiz yok” dedi.

“ATATÜRK DEVRİMCİLERİ ASLA SUSMAZ”

Ülke gündemini değerlendiren CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara ise AKP iktidarı döneminde terör örgütlerinin adeta kuşatması altına giren Türkiye’nin, aydınlık bir geleceğe CHP’yle ulaşabileceğini kaydetti. FETÖ’den yargılanan Cumhuriyet Savcısı’nın Cumhuriyet gazetesine yönelik başlattığı operasyonu da değerlendiren Dr. Kara, Cumhuriyet’in, tarihi boyunca faşizme karşı direnen bir gazete olduğunu vurguladı. Dr. Kara, “Cumhuriyet çelik gibidir. Bu nedenle 92 yıldır Türkiye Cumhuriyeti gibi dimdik ayaktadır. Atatürk devrimcileri asla susmaz, Cumhuriyet de hiç susmadı, susturulamayacak da” şeklinde konuştu.

"ADANA’NIN SOSYAL DEMOKRAT BİR YÖNETİME İHTİYACI VAR"

Adana’yı, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olması dolayısıyla yakından tanıdığını belirten Dr. Kara, öğrencilik yıllarındaki Adana’yla bugünkü Adana’yı karşılaştırarak, “Adana’nın acilen sosyal demokrat yönetime ihtiyacı olduğunu açıkça görüyoruz. İçimizdeki Atatürk ve Cumhuriyet sevgisi ve onlara olan bağlılığımızla çocuklarımıza daha yaşanabilir bir kent ve ülke bırakmak için hep birlikte daha çok çalışacağız. CHP, genel merkeziyle, il ve ilçe örgütleriyle, kadın, gençlik kolları ve üyeleriyle hiç durmadan çalışıyor. Bugün halkın hangi konuda, nerede bir sorunu varsa CHP orada. Bu nedenle Adana’da da başaracağımızdan hiç şüphem yok” ifadelerini kullandı.

Antalya Milletvekili Dr. Niyazi Nefi Kara, İl Başkanı Barut, Adana Milletvekilleri Tümer, Uslupehlivan ve Yüreğir İlçe Başkanı İsmet Yüksel’le birlikte Akıncılar ve Köprüköy mahallelerinde cenaze ziyaretleri de yaptı.

Nefi Niyazi Kara bir dönem Karaisalı'da da görev yapmıştı. Kara, Antalya'daki ön seçimde birinci olmuş Deniz Baykal ise 2. olabilmişti.

384 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436