Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam849
Toplam Ziyaret1682836

YUNUS SAKARYA ADANA'DA TEMASLARINA BAŞLADI

ANKARA'DA AKAP'I KURMA YETKİSİ ALAN SAKARYA, EKSPRES GAZETES'Nİ ZİYARET ETTİ

Ankara'da yaşayan aslen Karaisalı Yunus Sakarya, Ekspres Gazetesi İmtiyaz sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Bülent Yardımcı'yı ziyaret ederek yeni kurulacak dernekleri adına bilgi verdi, destek istedi.

Derneğin isminin Karaisalı, Pozantı, Aladağ'ın birleşimi A-KAP olduğunu işaret eden Sakarya, Karaisalı, Aladağ ve Pozantılıar'ı A-KAP çatısı altında bir arada tutmak adına dernekleşmek istediklerini dile getirdi. Sakarya, “Karaisalı, Aladağ ve Pozantı ilçelerinin bölgesel olarak projelendirme, ekonomik ve kültürel kalkınması adına A-KAP'ın bir fırsat olacağını düşünüyorum” diye konuştu.

'AÇILIŞIMIZ ADINA ÖMER ÇELİK'TEN SÖZ ALDIK'

Basını çok önemsediklerini sözlerine ekleyen Sakarya, “Ekspres Gazetesi'ni ziyaret etmemizin tek sebebi desteklerinden dolayı değerli gazeteci büyüğümüz, Hakan Bülent Yardımcı'ya teşekkür etmekti. 15 Yıldır kendisini görmüyordum, desteği bizlere ayrı bir güç veriyor” dedi. Sakarya, “Derneğimizin açılışını yapması adına Adanalı Ömer Çelik Bey'den söz aldık. Türkiye Cumhuriyeti'nin bir Bakanı'nın Ankara'da A-KAP'ın açılışını yapacak olması şimdiden bizleri çok heyecanlandırıyor” ifadelerine yer verdi.

'DERNEKLEŞİP DAHA FAYDALI OLMAK İSTİYORUZ'

Sakarya konuşmasında, “Daha önceki yıllarda yaşadığımız en büyük sorunumuz, üniversiteyi kazanan kız çocuklarımızın yurt çıkmadığından dolayı açıkta kalmasıydı. Bunu çözmek adına kişi bazında yeterli kalamadık, yeterli olmak adına dernekleşip daha faydalı olmak arzusundayız. Adana'da yaşayıp oğlu, kızı, yakınları Ankara'da okuyan kimler varsa özellikle bizlerle irtibata geçmelerini istiyoruz. Yıllardır Ankara'da ki bürokraside de eksikliğimizi bu dernek sayesinde gidermek adına bu derneği bir aracı, bir hizmet noktası olarak görmekteyiz” şeklinde konuştu.

'BİRLİKTELİĞİMİZİ DEVAM ETTİRMEK ARZUSUNDAYIZ'

Adanalılara çağrıda bulunan Sakarya, “Adanalı iş adamlarının, bürokratların ve tüm siyasilerin çıktığımız bu yolda bizleri yalnız bırakmamalarını temenni ediyorum” dedi.

Sakarya “Daha önce emeği geçen yıllardır yemek organizasyonlarını gerçekleştiren, Karaisalı Belediye Başkanın ağabeyisi Mustafa Aslan, yine TRT' de görevli Fehmi Dilbiroğlu, uzun zamandır bizlere destek veren Karaisalı Belediye Başkanı Sadettin Aslan'a özellikle teşekkür ediyorum. Önümüzde ki yılarda da birlikteliğimizi devam ettirmek arzusundayız” açıklamasını yaptı.

425 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398