Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi16
Bugün Toplam57
Toplam Ziyaret1685490

KARAİSALISPORLU FUTBOLCULARDAN İLÇEYİ YÖNETENLERE NET MESAJ:

“BİZLERE SAHİP ÇIKIN,ÖKSÜZ BIRAKMAYIN”


Karaisalıspor futbolculardan Barış Genç, bu takımda 3. sezondur oynadığını belirterek, “İlk yılımda şampiyon olmamıza rağmen ne birisi geldi tebrik etti ne de geldi bizi destekledi. Her sene iyi takımımız var ama desteğimiz yok. Ne bir belediye başkanı ne bir vekil geliyor maçlarımızı izlemeye. Başkanımız Kemal Metin ve yanında Mehmet Şahin abimiz ile yürütmeye çalışıyor bu işi” dedi.

 Koskoca ilçede hiçbir destekçilerinin olmadığını söyleyen Barış Genç, “Ve inanın maçlarımızı izlemeyenler için söylüyorum yenildiğimiz 3 favori çok para harcayan takımlara kök söktürdük.Çok net pozisyonlar kaçırdık. Ben de dahil artık insanlardan ricam; bizi destekleyin bizlere sahip çıkın, bizleri öksüz bırakmayın, rica ediyorum sizlerden” dedi.

 



MEHMET ŞAHİN,”VEFAKÂR FUTBOLCULARIMIZI KUTLUYORUM”

Karaisalıspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Şahin de yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“ Kiremithane, Pozantı ve Yüreğir Belediyespor Karaisalıspor’u haksız rekabetle, hakem hatalarıyla, adaletsizlikle 3 puanı hanelerine yazdırdılar. Ama sorsanız, kendileriyle yüzleştiklerinde Karaisalıspor’umuz karşısında kök söktüklerini, ecel terleri döktüklerini sadece kendi aralarında yüksek sesle konuşup dillendiriyorlar. Yüreği güzel antrenörümüze, şerefli formayı giyerek ter döken vefakar futbolcu kardeşlerimi canı yürekten kutluyor, başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun. En büyük Karaisalı başka büyük yok.”
Şahin, "Ayrıca; KARAİSALI SPOR' a gerekli desteği sağlamayan tüm protokolü şiddetle kınıyorum. Çünkü; Başka KARAİSALI yok" şeklinde konuştu.

SAĞIR SULTAN DUYDU BU ÇIĞLIKLARI AMA BAKALIM İDARECİLERİMİZ DUYACAK MI?

336 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382