Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam265
Toplam Ziyaret1667907

Kaymakam Tunç, Aşure Gününde Halkla Biraraya Geldi

Karaisalı Kaymakamı Mehmet TUNÇ ve Belediye Başkanı Saadettin ASLAN tarafından muharrem ayı dolayısıyla İlçe Meydanında vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu.

İlçe merkezinde düzenlenen etkinlikte, yaklaşık 2 bin kişiye aşure ikram edildi.
Aşure dağıtımı sırasında vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam Tunç, Muharrem ayının dayanışma, paylaşma ayı olduğunu belirterek, “Halkımızın, vatandaşımızın, yurttaşımızın dostça kardeşçe yaşamalarını, ekmeğini paylaşabilmesini istiyoruz. O yüzden geleneğimiz gereği bugün aşure dağıtımını gerçekleştirdik. Hem de mübarek Cuma günü güzel bir havada vatandaşlarımızla birlikte olduk. Allah kabul etsin inşallah” dedi.

Muharrem ayının dostluk ve kardeşliği pekiştirdiğini belirten Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, "Aşure günleri birlik, beraberlik ve dayanışmanın arttığı günlerdir. Bugün güzel bir etkinlikte bir araya geldik. Bizi burada yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Etkinliğe, Kaymakam Mehmet Tunç, Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Milliyetçi Hareket Partisi Karaisalı İlçe Başkanı A. Sezai Yılmaz, Karaisalı Belediye Başkan Yardımcısı Recep Ak, Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Kadın Kolları Başkanı Dudu Yaşar, Milliyetçi Hareket Partisi Karaisalı İlçe Başkanı Hatice Efe, Karaisalı Müftü Vekili Fatih Gözüküçük, Karaisalı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürü Zühtü Şafak, Milliyetçi Hareket Partisi İl ve İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

280 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339