Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam208
Toplam Ziyaret1680415

Tümer, “Ekonomi alarm veriyor”

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Sarıçam gezisinde terör ve OHAL nedeniyle insanlarda büyük bir karamsarlık oluştuğunu vurguladı

Sarıçam İlçe Başkanı Celal Güven ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Sarıçam’da esnaf ve vatandaşların yanı sıra çeşitli evlere ziyaretlerde bulunan Tümer, “Türkiye’de ve dünyanın her yerinde patlayan bombalar insanlığa karşı yapılmış bir suçtur. Adana ve Osmaniye başta olmak üzere neredeyse her gün birçok eve şehit ateşi düşüyor. Gencecik fidanları toprağa veriyoruz. Halkımızın şehitleri kanıksamasına yönelik bir algı operasyonu yapıldığına şahit oluyoruz. Şehitler kaderimiz olmamalı. Bu duruma seyirci kalan, çözüme yönelik hiçbir adım atmayan hükümet kanadını da şaşkınlıkla izliyoruz” diye konuştu.

CHP’nin insanların refahı ve mutluluğu için elini taşın altına koymaya hazır olduğunu, hükümete bu konuda önemli çağrılarda bulunmasına ve terörün araştırılmasına, çözüm üretilmesine yönelik teklifler sunmasına rağmen iktidarın oralı bile olmadığını ifade eden Tümer, “Adana’nın, komşu ilimiz Osmaniye’nin ve diğer tüm kentlerin terörden arındırılması için üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız” dedi.

EKONOMİ KÖTÜ GİDİYOR

Sarıçam’ın gelişime açık bir bölge olmasına rağmen vizyonel, akılcı, çağdaş ve sürdürülebilir projelerle öne çıkamadığını vurgulayan Tümer, halkın alım gücünün düştüğünü, CHP’nin darbe ve darbe girişimlerine her zaman karşı durduğunu ancak uzatılan OHAL nedeniyle vatandaşlarda bir karamsarlık oluştuğunu, ekonominin de çökme noktasına geldiğini sözlerine ekledi.

364 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704