Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam793
Toplam Ziyaret1682780

DSP İL KONRESİ 15 EKİM’DE

15 Ekim 2016 günü Vip Royal Balo salonunda yapılacak olan ve DSP Genel Başkanı Önder Aksakal’ın katılımıyla düzenlenecek olan kongre öncesi mevcut İl Başkanı Selami Gördebil tüm partilileri bu kongreye davet etti.

Adana’da çalışmalarını sürdüren DSP İl Başkanlığı’nda 15 Ekim’de kongre heyecanı yaşanacak. İlçelerin Kongresini tamamlayan DSP yeni oluşuma Adana’dan start verecek

15 Ekim 2016 günü Vip Royal Balo Salonu’nda yapılacak olan kongrede DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, burada önemli açıklama yapmak üzere sabah Adana Basınıyla kahvaltıda bir araya gelecek

“DSP OLARAK ÜLKEYİ YÖNETMEYE TALİBİZ”

Kongrenin hayırlı olmasını dileyen DSP Adana İl Başkanı Selami Gördebil, “Adana Teşkilatı olarak ilçe kongrelerimizi bitirdik. Arkadaşlarımızla hep beraber yeni il yönetimi büyük bir coşku içinde belirleyeceğiz. İl kongrelerinin ardından Büyük Kurultay’ımızı gerçekleştireceğiz. Devleti üç kez yönetmiş bir parti olarak merhum Başbakanımız, Genel Başkanımız Bülent Ecevit’ten aldığımız ilhamla ülkemizi yönetmeye talibiz” dedi.

DSP’ye yakışır bir kongre gerçekleştireceklerini kaydeden İl Başkanı Gördebil, “İlçe Başkanlığı yaptığım dönemde birlik ve beraberlik olgusu içinde partimizin başarısı için çalışmaya gayret gösterdim. Yeni dönemde de arkadaşlarımızla birlikte gece-gündüz demeden çalışarak partimizi Adana’da ’da hak ettiği noktaya taşıyacağız. DSP olarak Çukurova’yı yönetmeye talibiz. Kongremizin Adana’ya ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

332 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398