Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam290
Toplam Ziyaret1667932

Adana 1 şehit daha verdi

Şırnak'ta PKK'lı teröristlerin askeri kontrol noktasına düzenlediği saldırıda şehit olan jandarma uzman çavuş 26 yaşındaki Tolga Özdinç'in memleketi Adana'daki baba evi, acı haberle yasa büründü.

Şehit uzman çavuş Tolga Özdinç'in Merkez Çukurova İlçesi Kurttepe Mahallesi'ndeki baba evine gelen askeri heyet, acı haberi ailesine verdi. Oğullarının şehit olduğunu öğrenen baba Hakkı Özdinç ve anne Havva Özdinç ile şehidin 2 aylık eşi Funda Özdinç, gözyaşlarına boğulup sinir krizleri geçirdi. Şehit uzman çavuş Özdinç'in anne ve babası ile eşine hazır bekletilen sağlık görevlileri müdahale etti. Acı haberi alan yakınları ve komşuları da taziye için baba evine akın etti. Şehit evi ile bulunduğu mahalleye Türk bayrakları asıldı. 

Yaklaşık bir yıldır Şırnak'ta görev yapan Tolga Özdinç'in, son olarak kendi düğününde memleketine geldiği belirtildi. Şehit uzman çavuş Özdinç'in, 3 kardeşten en büyüğü olduğu, ortanca kardeş Emrah Özdinç'in de Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde polis olarak görev yaptığı bildirildi.
Şehit uzman çavuş Özdemir'in cenazisinin, yarın öğle namazına müteakiben Adana'da defnedileceği açıklandı.

264 kez okundu

Yorumlar

     27/09/2016 21:07

ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN...BAŞIMIZ SAĞ OLSUN.
Harun ÇAM

AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436