Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi16
Bugün Toplam146
Toplam Ziyaret1685579

91. DAKİKA...91. DAKİKA...91. DAKİKA...

ERKAN SÖZERİ: "HALA BİR SİSTEM KARGAŞASI YAŞIYORUZ" DEDİ. HÜSEYİN EROĞLU: "BEKLENEN FUTBOLU ORTAYA KOYAMADIK"DEDİ.






ERKAN SÖZERİ: "HALA BİR SİSTEM KARGAŞASI YAŞIYORUZ" 

Adana Demirspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, 2-2 sona eren Altınordu maçı sonrası hala sistemi oturtamadıklarını söyledi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, ligin 4. haftasında Altınordu ile evinde 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen toplantıda konuşan Adana Demirspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, “Hala bir sistem kargaşası yaşıyoruz, daha oturtamadık. Antrenmanda kapris yapan hiçbir oyuncu bende kadroya giremez” dedi.

Sözeri, şöyle devam etti:

“Maça iyi başladık; sonunu getiremedik ama golü erken bulduk. Maçtan önce yaptığımız analizlerde rakibimizin bu ligin en çok koşan takımlardan biri olduğunu, başkanlarının yaptığı açıklamadan dolayı ekstra motive olacaklarını biliyorduk. Bugün gerçekten de çok koştu Altınordu. Biz biraz dağınıktık. Bize yakışmayan bir futbol oldu diyebilirim. Bizim tahmin etmediğimizin ötesinde bir futbol oynadık yapacak bir şey yok. İçerideki maçları kazanmak lazım ama maalesef kazanamadık. Seyircimizin de güzel bir desteği vardı ama maalesef onlara layık, güzel bir sonuç elde edemedik. Uzun soluklu bir maraton ama bunu Balıkesir deplasmanında telafi etmek istiyoruz. Bugün memnun değilim. Hala bir sistem kargaşası yaşıyoruz, daha oturtamadık. Yapacak bir şey yok; daha çok çalışacağız, daha çok tekrar yapacağız antrenmanlarda ve bu hataları en aza indirgeyeceğiz. Kendi sahamızda 2 gol yemek bize yakışmadı açıkçası. İkinci yarıda maçı kaybedebilirdik de. Kupadaki hedefimiz ise gidebildiğimiz yere kadar gitmek. Antrenmanda kapris yapan hiçbir oyuncu bende kadroya giremez.” 

HÜSEYİN EROĞLU: "BEKLENEN FUTBOLU ORTAYA KOYAMADIK" 

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, 2-2 sona eren Adana Demirspor maçı sonrası, "Beklenen futbolu ortaya koyamadık" dedi.

Maçın ardından düzenlenen toplantıda konuşan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, ligin ilk 3 haftasına istedikleri gibi başlayamadıklarını belirterek, Adana Demirspor müsabakasına ilişkin şunları anlattı:

“Gol attık, yedik. Beklenen futbolu ortaya koyamadık. Zor görünüyordu. Rakibin gücünü biliyoruz ama kendi gücümüzü de biliyoruz. Oynarsak her takımı yenecek güçte olduğumuzu biliyoruz. Erken gol bizi bozsa da oyunun kontrolü bizdeydi hep. Beraberliği sağladık. Futbolcularımıza 2. yarıda yenebileceğimize inandığımızı söyledim. ’Yeter ki futbol oynayalım’ dedim. Tarihi bir fark çıkabilirdi.”

Eroğlu, Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan’ın futbolcularına yönelik yaptığa açıklamalarına ilişkin bir soruya ise, “En iyisini yapmaya çalışacağız. Profesyoneliz, her şeyi yapacağız. Oynayacağımız futbol ile değişeceğini düşünüyoruz” diye konuştu.

174 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382