Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi14
Bugün Toplam556
Toplam Ziyaret1685989

MUSTAFA ÜNALDI, “İNANIN MURTCULAR!!!”

ÜNALDI, “BU TURNUVA SAYESİNDE KURDUĞUMUZ DOSTLUK BAĞLARI PAHA BİÇİLEMEYECEK EN BÜYÜK ÖDÜL OLARAK ÖMRÜMÜZÜN SONUNA KADAR BİZE YETECEKTİR”





Şampiyon Emelcik 1977 takımının Hocası Mustafa Ünaldı, 5 yıldır süren Kızıldağ Yaylası Futbol Turnuvasında önemli olan olayı şöyle özetledi: “Bu turnuva sayesinde kurduğumuz dostluk bağları paha biçilemeyecek en büyük ödül olarak ömrümüzün sonuna kadar bize yetecektir.” 

Ünaldı, www.karaisalihaber.org sitemize bir değerlendirmede bulunarak, “5 yıldır süren turnuvamız sadece Karaisalı’yı değil Adana spor camiasını ilgilendirir bir hal almıştır. Turnuvamıza PTT 1.lig oyuncularından tutun da Adana spor camiasının tüm takımlarından (süper amatör,bal) oyuncular her geçen gün daha büyük bir ilgiyle katılmakta ve izlemektedirler. Bu işe başlarken tüm bunların olasılığından bahsetmiş biri olarak geleceği görebilmek adına büyük işler başarmış bir organizasyonda bulunmak bana hep gurur vermiştir vermeye de devam edecektir” dedi.

“Her yıl turnuva başlamadan önce dile getirdiğimiz maddi ve manevi destek söylemlerimiz umarım daha çok ses getirir hale gelir, zira turnuvaya emek veren çalışanlar hem maddi hem de manevi külfetlerden dolayı zorlanmaya başlamışlardır” diyen Ünaldı, şöyle devam etti:

“Dışarıdan bakan bir kişi için "22 kişi top oynuyor gerisi izliyor" gibi gözükse de ilçemizin bugünkü tanıtımının çoğunu bu spor organizasyonuna borçlu olduğumuzu da inkâr etmemeliyiz.

Turnuvada elbette eksiklerimiz var hatta var olmaya devam edecek ama önemli olan bu organizasyonda eksikler aramak yerine yapıcı çalışmalarda yer almak değil midir?

Bu hayali çocuğumuz gibi büyüttük, gözümüz gibi bakarak besledik,  olumlu olumsuz tüm eleştirileri dinledik,  çözümler üretmeye çalıştık. Her yıl daha da güzelleşerek devam etmesi tüm MURTCU gençlerin en büyük hayalidir. Bu hayale sahip çıkmak adına tribünde destek için gelenlere, sponsor olanlara, çim biçenlere, otobüs ayarlayanlara, elinize sağlık diyenlere, kısacası herkese ihtiyacımız var. Sene içerisinde de söyledim hiçbir spor organizasyonu Kızıldağ Karakucak Güreşleri önüne geçemez zaten böyle bir iddiamız da yok, ama en azından bu organizasyonun da desteklenmesi en büyük dileğimiz. Belediyelerimiz ellerinden geleni yapıyor, inşallah daha fazlasını da yapmak için çalışmaya devam edecektir.”

Bu sene şampiyon olmuş EMELCİK 1977 takımının hocası olduğunu kaydeden Mustafa Ünaldı, “Ama önemli olanın şampiyonluk değil, burada kurulan MURTCU dayanışması olduğunu anlamak benim de bir kaç yılımı aldı. Milletimizin bu en zor dönemlerinde kaynaşmamızın değerini ne bir şampiyonluk ne bir kupa ne de maddi bir ödül ölçemez. Bu turnuva sayesinde kurduğumuz dostluk bağları paha biçilemeyecek en büyük ödül olarak ömrümüzün sonuna kadar bize yetecektir” diye konuştu.

Klasik bir teşekkür etmeyeceğini vurgulayan Ünaldı, “Çünkü bu turnuva için emek veren herkes birbiri ile aynı ölçüde teşekkürü hak ediyor. Hep söylediğim gibi herkesin emeğine sağlık İNANIN MURTCULAR!!!” şeklinde konuştu.

728 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231