Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam867
Toplam Ziyaret1686300

KIZILDAĞ’DA FİNAL:EMELCİKSPOR M U ÇAKALLISPOR MU?

EMELCİKSPOR İLE ÇAKALLISPOR BUGÜN SAAT 16.30’DA ŞAMPİYONLUK İÇİN KARŞILAŞACAK

 

EMELCİKSPOR M U ÇAKALLISPOR MU?

Sadık Sofuoğlu, “Bugün büyük gün. Aynı grubun nağmağlup iki takımı kozlarını son kez Subattığında paylaşacak. Sende bu ana tanıklık yapmak istiyorsan cumartesi 16:30 da Kızıldağ Yaylasında tribündeki yerini al” dedi.
EMELCİK1977 takımı ile göreve geldiğinden bu yana maç kaybetmeyen hatta bu yılın en az gol yiyen ama en fazla gol atan takımın hocası ünvanını elinde tutan Mustafa Ünaldı  final için,"Elbette zor bir maç olacak,rakibimizle grupta da oynadık fakat o zaman durum çok farklıydı.Kimsenin galibiyete ihtiyacının olmadığı kimsenin birbirinin üstüne gitmediği sıkıcı bir maçtı bence.Artık şartlar değişti şimdi iki takıma da galibiyet lazım yani bildiğiniz gibi bir maç değil.
En sevindirici olanı ise birbirini tanıyan birbirine saygı duyan ve tabiki sıkıntısız olarak nitelendirilecek bir maç bizi bekliyor inşallah.
Maçtan önce verilecek tüm mesajlara sadık kalacağız.Maç bitiminde de aynı şeyi yapacağız.Biz güzel erdemlere sahip olmanın kıymetini biliyoruz.Turnuvaya yakışacak bir maç izletmek birinci hedefimiz" dedi.

293 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382