Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi13
Bugün Toplam1053
Toplam Ziyaret1686486

ŞEHİDE SON GÖREV

Şehidin annesi Cennet Öztürk: “Fethullah'ın köpekleri yediler oğlumu. Oğluma polisliği de askerliği de yaptırmadılar. 3 gün içinde yediler Van’da. Dayanamam ben bu acıya”




Van’da PKK’lı teröristlerce bomba yüklü aracın patlatılması sonucu şehit olan polis memuru Hacı Ahmet Öztürk’ün annesi, “Fethullah'ın köpekleri yediler oğlumu. Oğluma polisliği de askerliği de yaptırmadılar. 3 gün içinde yediler Van’da. Dayanamam ben bu acıya” şeklinde ağıt yakarak, oğlunu son yolculuğuna uğurladı.
Van’ın İpekyolu ilçesinde 2 Nisan Polis Merkezi ve Polisevi önünde PKK’lı teröristler tarafından bomba yüklü aracın patlatılması sonucu şehit olan 27 yaşındaki polis memuru Hacı Ahmet Öztürk’ün cenazesi, Adana’daki baba evinde helallik alındıktan sonra cenaze namazı için Kabasakal Mezarlığı'na getirildi.
Cenaze namazının ardından, şehidin polis şapkası giymiş erkek kardeşi Hasan Hüseyin Öztürk, ağabeyini asker selamıyla uğurladı. Şehidin babası Ahmet Öztürk’ün de gözyaşı döktüğü cenazede kimi yakınları sinir krizi geçirdi.
Şehidin gelecek ay evleneceği nişanlısı Sevilay Gündüz, uzun süre ağıtlar yaktı. Nişanlısının son yolculuğuna uğurlanacağı Hacılı Köyü Mezarlığı’na, nişanlısının naaşının bulunduğu cenaze aracıyla gitmek isteyen Gündüz, polis müdürlerinden yardım isteyerek araca bindi.
Şehit polis memuru Hacı Ahmet Öztürk’ün annesi Cennet Öztürk, oğlunun 3 gün önce Van’a gittiğini belirterek, “Fethullah'ın köpekleri yediler oğlumu. Oğluma polisliği de askerliği de yaptırmadılar. 3 gün içinde yediler Van’da. Köpekler, Fethullah'ın köpekleri yediler benim oğlumu. Dayanamam ben bu acıya” ifadeleriyle tepki gösterdi.
Öztürk, Karaisalı ilçesindeki Hacılı Köyü Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.
446 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382