Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam937
Toplam Ziyaret1669323

Karaisalı ‘Demokrasi ve Şehitler’ İçin Tek Yürek Oldu

‘Demokrasi ve Şehitler’ mitingine, Adana’nın merkez Karaisalı ilçesinden, başta İlçe Kaymakamı Mehmet Tunç ve Belediye Başkanı Saadettin Aslan olmak üzere binlerce insan akın etti.


İstasyon Meydanını dolduran vatandaşlara, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Valisi Mahmut Demirtaş veAB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik birer konuşma yaptılar.
Karaisalı Kaymakamı Mehmet Tunç miting alanında yaptığı açıklamada ise, Ülkemize, devletimize ve milletimize karşı, demokrasimize gerçekleştirilen hain darbe girişimi sonrasında, tüm Türkiye’de gerçekleştirilen ‘Demokrasi ve Şehitler’ mitingine Karaisalı olarak bizde katıldık. Karaisalı’da 24 gündür vatandaşlarımızla birlikte, devletimizin birlik ve beraberliği için demokrasi nöbeti tutuyoruz. Hemşerilerimize duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum’ dedi.
Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, “15 Temmuz gecesi gerçekleştirilen darbe girişimini engelleyen asıl kahramanlar, Ülkemiz için, milletimiz için, Milli irade için, gece gündüz demeden sokaklara inerek, vatanına sahip çıkan Türk milletidir. Türk Milletinin birlik ve beraberliğini hiç kimsenin bozamayacağını tüm dünya gördü. Allah vatanımız için canını veren tüm polis ve askerlerimizin ruhunu şad, mekanlarını cennet eylesin. Mitinge katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Adanalı Şehitlerin yakınları tek tek platforma çıkarak halkı selamladı. Miting daha sonra İstanbul Yenikapı Meydanı'ndaki liderlerin konuşmasını izleyerek son buldu.

274 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173