Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam474
Toplam Ziyaret1668116

Adana Demirsspor’da toplu imza

Mavi-Lacivertli ekibin Kulüp Başkanı Sedat Sözlü prensipte anlaşılan futbolcular ile bugünden itibaren geçerli olmak üzere resmi sözleşme imzalandığı müjdesini verdi.

Ptt 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor’da anlaşma sağlanan oyuncular için toplu imza töreni düzenlendi.

Mavi-Lacivertli ekibin Kulüp Başkanı Sedat Sözlü prensipte anlaşılan futbolcular ile bugünden itibaren geçerli olmak üzere resmi sözleşme imzalandığı müjdesini verdi. Adana Demirspor Yönetim Kurulu üyelerinden Şentürk Çalık ile Ertan Aşrak ve Teknik Direktör Erkan Sözeri’nin de yer aldığı törende Boluspor’dan Tevfik Köse, Çaykur Rizespor’dan Oğuzhan Berber ve Beşiktaş’tan Ümit Karaal ile 2 yıllık, Giresunspor’dan Waldison Rodrigues De Souza, Antalyaspor’dan Ozan İpek, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’dan Nikola Raspopovic ve Serkan Yanık ile 1’er senelik mukavele imzaladıklarını belirten Başkan Sedat Sözlü, ‘’İnşallah transferi en kısa sürede tamamlayıp lige hazır bir biçimde girmek istiyoruz’’ dedi.    

 ‘’HER DAİM ŞAMPİYONLUĞA OYNAYAN BİR TAKIM OLACAĞIZ’’

Teknik Direktör Erkan Sözeri ve yönetim kurulu üyeleriyle gece gündüz demeden uyumlu bir şekilde transfer harekatı yürüttüklerini söyleyen Sedat Sözlü, ‘’Şükürler olsun ki uzun uğraşlar sonucunda kadromuza katmak istediğimiz oyuncular bugün burada ve artık bundan sonra da hep beraber olacağız. Çok önemli oyuncularla sözleşme imzaladık. Çok aceleci davranıp hata yapma lüksümüz yok. Hepimize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah her daim şampiyonluğa oynayan bir takım olacaktır’’ diye konuştu.

‘KULÜBÜ KARIŞTIRMAK İSTEYENLERE FIRSAT VERMEYİN’

Adana Demirspor camiasının büyüklüğünü transfer döneminde bir kez daha herkesin gördüğüne dikkat çeken Kulüp Başkanı Sözlü, ‘İnce eleyip sıkı dokuyoruz’ ifadelerinin ardından, şunları söyledi:

‘’Öncelikle birçok kulüp arasından bizi seçip, camiamıza katılan oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Taraftarlarımız geç kalındığını söylemişti. Ben de her fırsatta rahat olmalarını dile getirdim. Kulübün menfaatleri doğrultusunda hareket ettiğimizi belirtmek istiyorum. Kızılcahamam kampımıza ilk defa geldim. Ben buradaki mükemmel ortamın iyi bir sezonunun habercisi olacağını düşünüyorum. Teknik heyet ve oyuncular arasındaki uyum beni fazlasıyla memnun etti. Anlaştığımız oyuncularla resmi sözleşmeye imza attık. Kimse karamsarlığa kapılmasın. Kulübümüzü karıştırmak isteyenlere fırsat verilmemesini istiyorum. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da takımımızın yanında dik ve güçlü duruyoruz. Yöneticilerimizden Şentürk Çalık ve Ertan Aşrak ile birlikte kampımızı çok iyi bulduk. Yeni transferlerimiz gelmeye devam edecek. Erkan hocamıza, teknik heyetimize ve oyuncularımıza güveniyoruz. Buradan başarı sözü veriyorum. İnşallah sakatlık ve kaza bela olmadan sezon sonu gülen taraf biz oluruz.’’

Tecrübeli teknik adam Erkan Sözeri de Mavi-Lacivertli kulübe yeni katılan futbolculara başarılar dilerken, ‘’Gerçek anlamda çok iyi oyuncuları kadromuza kattık. Başkanımız Sedat Sözlü ve yönetim kurulu üyelerimize gece gündüz demeden takım için ellerinden geleni yapıyor. İnşallah biz de sahada son dakikaya kadar mücadele edeceğiz’’ diyerek sözlerini tamamladı.

Oyuncular da yeni sezonda Adana Demirspor çatısı altında bulunmaktan gurur duyduklarını belirterek, takımın başarısı için sahada son nefes son dakikaya kadar mücadele edeceklerini açıkladı. 

263 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339