Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam478
Toplam Ziyaret1668864

HDP'ye 2 kişilik protesto

"KAHROLSUN PKK: adana'da, aralarında HDP Adana Milletvekili ve Eş Genel Başkan Yardımcı Meral Danış Beştaş'ın da olduğu HDP'li grubu ellerine Türk bayrağı alan bir grup vatandaş protesto etti.

Adana'da, aralarında HDP Adana Milletvekili ve Eş Genel Başkan Yardımcı Meral Danış Beştaş'ın da olduğu HDP'li grubu ellerine Türk bayrağı alan bir grup vatandaş protesto etti.

Akşam saatlerinde İsmet İnönü Parkı içerisinde bir araya gelen HDP'liler, kayıp HDP'li Hurşit Külter için basın açıklaması yaptı. Açıklamada, HDP Adana Milletvekili ve Eş Genel Başkan Yardımcı Meral Danış Beştaş'ın konuşması esnasında ellerine Türk bayrağı alan 2 kişi grubun karşısına geçerek bayrağı salladı. Ardından ise "kahrolsun PKK", "daha şehidimizi yeni kaldırdık" şeklinde sloganlar atan gruba park önünden geçenler de destek verdi.

Sloganlar ve alkışlar eşliğinde protesto edilen HDP'li grup açıklamalarına devam etti. Açıklama sonrası Meral Danış Beştaş, emniyet mensuplarına seslenerek, kendilerini protesto eden grubu uzaklaştırmalarını istedi. Polislerin uyarısına rağmen grup bir süre daha protestolarını sürdürdükten sonra parktan ayrıldı.

315 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339