Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam249
Toplam Ziyaret1667891

YÜREĞİR DE RAMAZAN ÇOŞKULU GEÇTİ

BAŞKAN ÇELİKCAN HER GÜN AYRI BİR YERDE VATANDAŞLARDA BİRLİKTE ORUCUNU AÇTI

 

Yüreğir Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği Ramazan İftarlarında bu yılda devam etti. Başkan Çelikcan her gün ayrı bir mahallede vatandaşlarla birlikte iftar yaptı. Katıldığı her mahallede vatandaşlarla sohbet edip onların istek ve taleplerini dinleyen Başkan Çelikcan Yüreğirli vatandaşların Ramazan coşkusuna da ortak oldu.

 

Bu yılda Ramazan ayını Yüreğir'de huzurlu ve mutlu bir şekilde geçirdiklerini belirten Başkan Çelikcan Ramazan ayının bütün güzelliklerini vatandaşlarla paylaştıklarını belirtti. Her yıl olduğu gibi bu yılda birçok vatandaşla bir araya gelerek sohbet ettiklerini belirtti. Şehit Aileleri ve Gazileri'de unutmayan Başkan Çelikcan öksüz ve yetim çocuklarla da birlikte iftar yaptı.

 

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Yüreğir de düzenlenen iftar programlarını geleneksel hale getirdiklerini belirterek 'Her yıl Ramazan ayı boyunca her gün ayrı bir mahallede vatandaşlarımızla birlikte iftar yaptık. Bu sayede vatandaşlarımızla bir araya geldik. Bulundukları bölge ile istek ve taleplerini dinledik. Sıkıntılı yerleri yerinde gördük. Bundan sonra yapacağımız işlerde vatandaşlarımızın ne istediğini ne eksikleri olduğunu belirledik. En önemlisi ise vatandaşlarımızın Ramazan Sevincine ortak olduk.

 

YÜREĞİR RAMAZAN ŞENLİKLERİ

 

Yüreğir geçen yıl başlatılan Ramazan Şenlikleri bu sene de devam etti. Yüreğir Kültür Merkezi önünde düzenlenen şenlikleri vatandaşlar büyük bir ilgiyle izlediler. Ramazan Şenlikleri kapsamında Animasyon gösterileri, Semazen, Gölge Oyunları, Tiyatro Gösterileri, Sanat Müziği (Fasıl) Konseri, İlahi Gurubu Konserleri, Halk Müziği Konserleri ve çeşitli gösteriler yapıldı.  Başkan Çelikcan Ramazan şenliklerinin amacının vatandaşların ve çocukların gelenek ve göreneklerini yaşatmalarını sağlamak olduğunu belirtti.

 

247 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339