Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam76
Toplam Ziyaret1679195

Karaisalılı Adem Algın şehit oldu

Karaisalılı Jandarma Astsubay Çavuş Adem Algın Kaşoba Köyünün Çungurlu Mahallesindendi




 Terör olaylarının yeniden alevlendiği son bir yılda onlarca şehit veren Adana, Mardin'in Artuklu ilçesindeki jandarma karakoluna yapılan bomba yüklü araçlı saldırıda hayatını kaybeden Jandarma Astsubay Çavuş Adem Algın'ın acısıyla bir kez daha kavruldu.

Mardin'in Artuklu ilçesine bağlı Cevizli Mahallesi'nde bulunan jandarma karakoluna PKK'lı teröristler tarafından öğle saatlerinde bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Saldırıda, Karaisalılı Jandarma Astsubay Çavuş Adem Algın ve Jandarma Er Orkun Alparslan şehit oldu.

Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Adem Algın'ın acı haberi, memleketi Adana'nın Çukurova ilçesinde bulunan Belediye Evleri Mahallesi'ndeki baba ocağına İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli askerler tarafından verildi. 3 çocuk sahibi anne Gülay ve baba Selam Algın, 24 yaşındaki en büyük evlatlarının acı haberiyle yıkıldı. Şehidin baba ocağı, Türk bayraklarıyla donatıldı.

YENİ NİŞANLANMIŞTI

3 yıllık asker olan Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Adem Algın'ın henüz yeni nişanlı olduğu öğrenildi. Algın'ın cenazesinin yarın saat 11.00'de Hava alanında düzenlenecek törenden sonra, Sabancı Merkez Camii'nde öğle namazını müteakip yapılacak törenin ardından Belediye Evleri Mahallesindeki evine getirilip helallik alındıktan sonra Kabasakal Mezarlığı'ndaki şehitliğe defnedilecek.

TAZİYE EVİ BELEDİYE EVLERİ'NDE
Şehit Adem Algın'ın taziye evi ise Belediye Evleri mahallesi'nde Akşemsettin Cami bitişiğinde olacak.

1647 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.382232.5119
Euro34.402534.5404