Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam568
Toplam Ziyaret1686001

Asgari ücrete rekor zam yapan Seyhan’da işçinin yüzü yine güldü

İşçi dostu Karalar’dan taşeron çalışana ‘bayram ikramiyesi’ müjdesi

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ‘işçi dostu’ sıfatına yakışır bir müjdeyi çalışanlarıyla paylaştı. Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Ramazan Bayramı öncesinde bir araya geldiği taşeron işçilerine sözleşmelerinde bulunmamasına rağmen 300 TL ekstra bayram ikramiyesi ödeneceği müjdesini verdi. Bayram ikramiyesi müjdesi çalışanların coşkulu alkışlarıyla karşılandı.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın belediyenin çeşitli birimlerinde görev yapan yaklaşık Bin 500 taşeron işçiyi ilgilendiren sürpriz bayram ikramiyesi çalışanlar arasında sevinçli karşılandı. Belediye Başkanı Karalar göreve geldiği ilk günden bu yana çalışanlar lehine yaptığı uygulamalarla dikkat çekiyor.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, asgari ücrete zam tartışmalarının sürdüğü ve en yüksek oran olarak Bin 300 TL’nin konuşulduğu bir dönemde de belediye bünyesindeki Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görevli taşeron işçilerin ücretlerini en düşük net Bin 680 TL’ye yükselterek Türkiye gündemine girmişti.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, bayram öncesinde Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde bir araya geldiği işçilerle sohbet etti. Belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarının da katılımıyla gerçekleşen işçilerle sohbet toplantısında konuşan Başkan Karalar, “Halkı en çok seven, ona en iyi hizmeti edendir” dedi. Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Biz bu hizmete talip olduğumuzda ve göreve başladığımız ilk gün çalışanlarımızdan beklediğimiz hassasiyetlerimizi dile getirmiştik. Bizlerin buradaki varlık sebebi vatandaşa hizmet etmektir. Vatandaşlarımızın yasalar çerçevesindeki tüm dilek ve şikâyetlerini dinlemek, problemleriyle ilgili çözüm üretmek ve onların yaşamlarını kolaylaştıracak iş ve işlemler gerçekleştirmektir” diye konuştu. Başkan Karalar, Yaşar Kemal Kültür Merkezi’ndeki buluşmanın ardından Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görevli işçilerle de şantiye merkezinde bir araya geldi.

591 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231