Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam714
Toplam Ziyaret1682701

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, TGRT TV ve KANAL T ekranlarında yayınlanan ‘Ekobaşarı’ programına röportaj verdi.

 

  Hicran Şimşek’in sunuculuğunu, Gökhan Acar’ın kameramanlığını yaptığı TGRT TV ve KANAL T ekranlarında yayınlanan ‘Ekobaşarı’ programına röportaj veren Belediye Başkanı Saadettin Aslan, ilçede yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi.

   Karaisalı’nın daha da gelişebilmesi için projelerinin olduğunu belirten Belediye Başkanı Saadettin Aslan,”. Bu projeler sayesinde dışarıya göçü tamamen durdurmayı planlıyoruz. Ekonominin turizm yoluyla büyütülmesi şarttır. Yerköprü, Varda Köprüsü ve Kapıkaya Kanyonu sayesinde Karaisalı turizm merkezi haline gelecek. Adana Büyükşehir Belediyesi ile ortak projemiz olan ‘Karaisalı Kırsalında Kadına Pozitif Ayrımcılık Projesi’ ile verimli işbirliği neticesinde üreticilerin kalkınması ve daha yeşil bir Karaisalı için çalışmalar yapıyoruz. İmkanlar ölçüsünde kırsal kalkınmaya yönelik fidan dağıtımına devam edeceğiz. Gelecek dönemde Karaisalı’da kış turizminin geliştirilmesi için proje çalışmalarımız var. Herkesi Karaisalı’nın tarihi ve doğal güzelliklerini keşfetmeye davet ediyorum” dedi. 

  Belediye Başkanı Saadettin Aslan’ın röportajı ve Karaisalı’nın tanıtım görüntüleri önümüzdeki günlerde TGRT TV ve KANAL T ekranlarında yayınlanacak.



411 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398